ژله ناشتا، نوشیدن روزی دو بطری اب ترجیحا، جوانه گندم با شیر یا ماست
یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
جوانه بیشتر تغییراتش توی صورت مشخصن ولی خب اگه تحرک نداشته باشی و تغذیت جوری باشه که همه چیز بخوری ممکنه وزن هم اضاف کنی
یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!
۸ لیوان نیاز طبیعی بدن در طول روز به ابه ولی اگه هدفت پر شدن صورته باید بیشتر اب بخوری، بعد از سه ماه قشنگ متوجه تغییرات صورت و شادابی پوستت میشی
تقسیم بندی میکنی، از صبح که بیدار میشی قبل از اینکه چیزی بخوری یک لیوان بعدشم دوباره یک لیوان همینجوری تا عصر بطری اول تموم میشه، بعدش از عصر تا اخر شبم بطری دومو تموم میکنی
خوردن اب صبح زود و قبل از خواب از سکته قلبی هم جلوگیری میکنه