2777
2789
عنوان

کیا اعتماد به نفس دانشگاه رفتن ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 32 پست

نه بابا این چه حرفیه....منم رفته بودم حس میکردم باید خیلی خفن به نظر بیام...اما دیدم همکلاسیام خیلی ساده میومدن....

سعی کن یه آرایش خوب و تمیز و ساده داشته باشی...لباست هم همیشه اتو داشته باشه...بقیه اش اوکیه

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهونه خوبیه ب ایندت گند بزنی بعدم پشیمون بشی منم یربهونه دیگ داشتم گند زدم ب اینده ام بعدم دانشگاه ن ...

نه رفتنو که صدرصد میرم حاضر نیستم بخاطر چهار تا پسر هول درسمو بزارم کنار ولی حس بدی بهم میده که منو زشت ببینن

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ هنوز تو بغلت منو جا میدی...

نه بابا این چه حرفیه....منم رفته بودم حس میکردم باید خیلی خفن به نظر بیام...اما دیدم همکلاسیام خیلی ...

والا الانم تو مدرسه همه بچه ها از من زیباترن

مگه میخای واس پسرا بری دانشگاه؟

نه عزیزم هی حرف میزنن تر میخوره تو اعتماد به نفس ادم 

و منم ادمی هستم که خیلی تحت تاثیر حرف دیگران قرار میگیرم 

نه عزیزم هی حرف میزنن تر میخوره تو اعتماد به نفس ادم و منم ادمی هستم که خیلی تحت تاثیر حرف دیگران قر ...

مهم نباشه  برات

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

عزیزم هر جای این کره خاکی میرید،اصلا براتون مهم نباشد که چه کسی ،چه نظری در مورد شما داره.

همیشه بهترین خودت باش

و برای بهتر شدن خودت در لایه های مختلف زندگی تلاش کن.

شما دارید به خاطر چیزی که شاید اصلا پیش نیاد  به خودتون ظلم میکنید.

خودت رو عزیز بدار

فقط خودت همیشه با خودتی حتا اگر عزیزترین ها هم داشته باشی.

باز خودت، هستی و خودت

فکر کنم خدا این طور انسان رو آفریده.

که همیشه بهش مراجعه کنه.

پس خودمون رو ارزش بذاریم. 

با احترام ⚘️🩵

عزیزم هر جای این کره خاکی میرید،اصلا براتون مهم نباشد که چه کسی ،چه نظری در مورد شما داره.همیشه بهتر ...

چشم مرسی از راهنماییت

میدونم عزیزم من دانشگاه رو برا ایندم میرم ولی چون تو محیط اطراف اینو شنیدم که پشتم گفتن زشت میترسم ا ...

واقعا هیچ ادم زشتی وجود نداره .رفتار و اخلاقت جذابیت تورو تعین میکنه .دیدی کسایی که اصلا فیس عروسکی ندارن یا خوشگل نیستن ولی تو بار اول که میبینیشون حس خوبی میگیری؟ یا کلی رفیق دارن و محبوبن؟ 

بابا همه چی خوشگلی نیست .رو اخلاقتون کار کنید 

از نظر همون زشتا هم زشتم😂😂

عزیزم اینا همه فکرایی هست که قبل رفتن به دانشگاه داری و تنها دلیلشم اینه که درمورد جو اونجا هیچییی نمیدونی وقتی بری میبینی چقدر چالش جدید هست و اصلا اینقدر ادم پاچه خوار و …. هست که بقیه ازش متنفر باشن که اگه زشتم باشی هم واقعا به هیچچچچ کجای هیچ کس نیست 😉 خیلی خودت و دانشگاهو جدی گرفتی ادمای اونجا دغدغه های واقعی ادمای بزرگسال رو دارن و مثل دبیرستان نیستن که مسئولیت زندگی روی دوششون نباشه اصلا زشتی و زیبایی همکلاسیاشون براشون اونقدرا اهمیت نداره خودتم که یکم بزرگ بشی و انتظارات بقیه ازت بیشتر دیگه اینقدر برات مهم نمیشه ادمایی که جایی تو زندگیت ندارن درموردت چی فکر میکنن🩷

پروفایلم یکم پیرزنیه ولی خودم یه دختر دانشجوی زمستونی ام 🛼🍪❄️☃️کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))🦦