هیس۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 2378 عنوان کیا اعتماد به نفس دانشگاه رفتن ندارن 302 بازدید | 32 پست من حس میکنم برم دانشگاه اصلا نمیتونم نرمال باشم چون حس میکنم خیلی زشت و جنس مخالف قراره نظرات بدی راجبم بدمکلا از اینکه زشت به نظر بیام متنفرم حتی اگه کسی نظری هم نده تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ هنوز تو بغلت منو جا میدی... دیروز | 13:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
educated عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 1334 مگه برای جنس مخالف میری دانشگاه؟ تو برو درستو بخون بخدا دانشگاه برای پسر جذب کردن نیس
rahaabedi00 عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 5129 زشت بودن که برمیگرده به اینکه اعتماد بنفس نداری و ۹۹ درصد حدس میزنم چهره ات نرماله و فقط حست بده و اینکه مردم انقدر سرشون شلوغه حوصله ندارن راجب قیافه کسی نظر بدن اکثرا دانشجوها ، شاغل هستن ، هزارتا کار ریخته سرشون ❤️❤️❤️
هیس۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 2378 چن سالته ۱۷ تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ هنوز تو بغلت منو جا میدی...
شب_زمستونی عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 118 باید بری جنس مخالف های دانشگاه رو ببینی 😑 اصلا اونطوری که فکر میکنی نیستن مخصوصا ترم اول 🫠 اونا خیلی داغون ترن پروفایلم یکم پیرزنیه ولی خودم یه دختر دانشجوی زمستونی ام 🛼🍪❄️☃️کاربری اولم سال ۹۸ به خاطر دفاع از واکسن ترکید :))🦦
هیس۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 2378 مگه برای جنس مخالف میری دانشگاه؟ تو برو درستو بخون بخدا دانشگاه برای پسر جذب کردن نیس میدونم عزیزم من دانشگاه رو برا ایندم میرم ولی چون تو محیط اطراف اینو شنیدم که پشتم گفتن زشت میترسم اونجاهم همیم اتفاق بیوفته تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ هنوز تو بغلت منو جا میدی...
هیس۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 2378 باید بری جنس مخالف های دانشگاه رو ببینی 😑 اصلا اونطوری که فکر میکنی نیستن مخصوصا ترم اول 🫠 اونا خی ... از نظر همون زشتا هم زشتم😂😂 تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ هنوز تو بغلت منو جا میدی...
737300rahajoon عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 1601 بهونه خوبیه ب ایندت گند بزنی بعدم پشیمون بشی منم یربهونه دیگ داشتم گند زدم ب اینده ام بعدم دانشگاه نرفتم عین وی پشیمونم اما فایده نداره
هیس۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 2378 زشت بودن که برمیگرده به اینکه اعتماد بنفس نداری و ۹۹ درصد حدس میزنم چهره ات نرماله و فقط حست بده و ا ... ولی متاسفانه چشم چرونی رو همشون دارن😂 تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ هنوز تو بغلت منو جا میدی...
کژال82 عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2428 یکم کتاب بخونید سطح آگاهیتون بره بالا این چه افکاریه واقعا پیانیست ..فرزند کوروش بزرگ🩵