2777
2789
عنوان

راز خانه دار شدن چیه چقدر باید کار کرد آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 27 پست
ذکر و دعاهای مخصوص خانه دار شدن رو بخون. از داخل مفاتيح و یا داخل همین سایت پیدا کن. خدا اگر بخواد، ...

ممنون از راهنماییت عزیزم الان سرچ میکنم ببینم چه دعایی خوبه که بخونم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من پیروز اینستا پستی دیدم تشریح میکرد بزودی قیمت خونه از نصف هم کمتر میشه اما دلار طلا سر به فلک

امکان نداره ،،چی تا حالا کم شده که این نصف بشه ،،شاید ثابت بمونه یه مدت ولی ابدا اگه یه ریال کم بشه

خونه خریدن سخته 

پول رو پس‌انداز کن شده ماهی 500تومن هم بده سکه 

اما اینکه به خودت سخت بگیری برای خونه دار شدن،اشتباه هست 

من قبول کردم که نمیشه خونه خرید تا از نظر اقتصادی وضع بهتر بشه که ایا میشه یا نه 

این ذیگه مشخص نیست 

نه دعایی کمک کننده هست،نه سخت گرفتن بیشتر به خودت و همسرت 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
کاملا موافقم . باید روشمو عوض کنم . خیلی سخت میگیرم به خودم.

منم سختگیرم

ولی یه جاهایی یادم میاد یکم میگم ولش کن از کجا معلوم فردا زنده باشم امروزمم باید یه حد و حدودی از زندگی رو تجربه کنم

تعادل خوبه

چند سال بعد شیرینی پس انداز و کلی تجربه های خوبی که برا خودت درست کردی و حال دادی به خودت میاد جلو چشمت و انشالله نتیجه میگیری 

الان ما جوونیم خدا بخواد آینده رو میسازیم امید داریم

الان میبینی طرف نوه نتیجه داره مستاجره دیگه کی میخواد خونه بخره جابجا نشه

اره بخدا هر کی داره از قبل داره

با پولی دداری یه زمین چیز ارزون بخر بعد وام بگیر هی بهترش بخرید بی خونه سخته

براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه و با خوبی ها و بدی های زندگی بسازن و شوهرش رضایت بده به بچه دار شدن خواهرم و خداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده.. و اون زن که دشمن خواهر و شوهرشه دست از دعا و طلسم گرفتن براشون  برداره و  پدر شوهرش و اطرافیانش دست از کارهاشون که بهش ضرر میزنن بردارن ..خدایا به به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده ...صلوات
خونه خریدن سخته پول رو پس‌انداز کن شده ماهی 500تومن هم بده سکه اما اینکه به خودت سخت بگیری برای خونه ...

من همه جانبه دارم تلاش میکنم😅😅😅

هم دعا میکنم ‌

هم طلا مستعمل میخرم

هم جاهای دیگه مدیریت میکنم 

حالا انشالله خدا برام درست کنه برا همه جوونا شما استارتر

خونه خریدن سخته پول رو پس‌انداز کن شده ماهی 500تومن هم بده سکه اما اینکه به خودت سخت بگیری برای خونه ...

واقعا تنها کامنتی ک نشون داد ک خیلی خیلی شعورررر زیاد و عقل سلیمی داری تنها کامنتی بود ک دیدم از ی لحاظ خیلی خوشحال شدم از لحاظ فهمیدگی و خیلی خیلی ناراحت شدم ک با چیزایی ک گفته شدم خونه خریدن جز محالاته 

.

ممنون از راهنماییت عزیزم الان سرچ میکنم ببینم چه دعایی خوبه که بخونم.

خواهش میکنم عزیزم. 

فقط مهمترین نکته ی خواندن دعاهای مختلف اینه که بايد در نظر داشته باشیم که همه ی این دعاها جزو مستحبات هستند، بنابراین قبل از اون، باید واجبات رو انجام بدیم تا مستحبات بخوبی اثر کنه. و در مسیر درست قرار بگیره. 

مثلاً نباید اینطور باشه که ما نماز اول وقت نخونیم یا اهل غیبت و گناه باشیم و یا حجاب شرعی رو رعایت نکنیم، حقوق دیگران رو رعایت نکنیم، حق الناس به گردن مون باشه و ده ها مورد دیگه........ بعد مشغول به دعا و مستحبات باشیم، آخرشم به نتیجه مطلوب نرسیم، بعد خیال کنیم که این دعاها اثر نداره. 

بزرگان دین تأکید دارند که اگر دنیای خوب و آخرت خوبی می خواهید، نماز اول وقت بخونید. 

یعنی فقط اهمیت دادن به همین یک مورد، انسان رو به همه چیز می رسونه. 

بخشی از آیه 2 سوره طلاق و کل آیه ی 3 سوره طلاق رو هر روز بعد از نماز بخون. 

به معنی اش هم اگر توجه کنی منظورش اینه که هر کس تقوا داشته باشه و در مسیر اطاعت خدا باشه، زندگی اش تضمین شده است و هیچ وقت به مشکل حل نشدنی برخورد نمی کنه ........ 

اسی فقط طرح مسکن ملی ثبت نام نکردی؟

پول رو خرد خرد میگیرن

من سال ۹۸ دوره روحانی تو سایت ثبت نام کردم

خدا کمک کرد جور شد پولش وگرنه پول نداشتیم

اونم خونه ویلایی تو یه محله خوب

وگرنه خونه دار شدن برام آرزو شده بود تو این تورم.