2777
2789
عنوان

زن پسرخالم به همسرم پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 4594 بازدید | 190 پست
من از پر رویی اون خانم بیشتر ناراحت شدم تا پیام دادنشمفتی میخواد بشینه، پر رو هم هستاصلا خبر داره تا ...

😂😂😂دمت گرم 

من‌ اختلاف سنی و دیدم

گفتم‌گور‌بابای ادامه متن

بیان همو جر‌بدن

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم چرا موضوعو ول کردین چسبیدین به اختلاف سنیشون😐شما چیکار دارین اخه🤦🏻‍♀️

ربط داره دیگه وقتی شوهرت سنش نزدیک شوگره دیگه نبتید نگران باشی باز بهت خیانت نکنه و بهش پیام بدن ...

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

یزنرو تو داروخانه دیدم با شوهرش بود داشتیم حرف میزدیم فکر کردم باباشه گفتم پدرتونه گفت نه شوهرمه گف ...

وای خدای من اینارو میبینم به زندگیم با تمام مشکلاتش امیدوار میشم حداقل سن شوهرم نرماله

بلندترین فریاد من سکوت من است...
شوهر باشه هر چی میخواد باشه

گند بزن به این شوهر

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

خونه ای که خودتون قراره زندگی کنین و فعلن دادین به اونا ؟؟

آره کارش بد بوده  میتونست بهتر بگه_ شما هم که نمیخواین خونه رو مجانی بدین

نامزدت هم میتونست بگه خودم با شوهرت هماهنگ میکنم

و جوابش و نمیداد

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
ربط داره دیگه وقتی شوهرت سنش نزدیک شوگره دیگه نبتید نگران باشی باز بهت خیانت نکنه و بهش پیام بدن ...

اصلا ربطی نداره،این از نظر شمایی که کوته فکردی ربط داره نه بقیه

سن هیچ ملاکی برا ازدواج نیست خانم محترم،شماهم بهتره روی حرفی که میخوای بزنی اول فکر کنی بعد اینجا بیانش کنی،یعنی چی که خیانت کنه و ....

خیلی زشته حرفتون

چرا اینهمه اختلاف سنی دختر ۱۸ ساله آخه حیف خودت نبود

از لحاظ عددی زیاده اما ما مشکلی نداریم باهم که بع تفاوت سنیمون منجر بشه...جدا از اینکه من مردای سن بالارو همیشه به پسربچه ها ترجیح میدادم ولی عقیده من این بود پول وقتی باشه عشقم هست

و نامزد منم چیزی کم نداره هم پولشو داره هم قیافشو

مانده ام دلبر پاییز باشم یا دلبر زمستان؟

اصلا ربطی نداره،این از نظر شمایی که کوته فکردی ربط داره نه بقیهسن هیچ ملاکی برا ازدواج نیست خانم محت ...

شما بحث عادی نمیتونی بکنی سریع میری رو توهین بعد بمن میگی کوته فکر؟سن خیلی معیار مناسبیه برای ازدواج اینکه شما درکش نمیکنی قرار نیس مهم نباشه

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

از لحاظ عددی زیاده اما ما مشکلی نداریم باهم که بع تفاوت سنیمون منجر بشه...جدا از اینکه من مردای سن ب ...

ببین من زیاد گفتم اینجا هر جور دو طرف راحتن ولی مال شما به قدری ردفلگه هیچ ایده خوبی ندارم 

کاش تو اینجا بودی 💔

بگوشغل همسرت چیه 😂

🤣رئیس باند مافیا

هیچی بابا

سرپرست یک قسمت خط تولید شرکت خودروسازی

اینا فکر میکنن مدیر عامله هی میگن پسر من و ببر سر کاد

یا حواله خودرو بده انگار دست شوهر منه

منظورم اینه تنها بهونشون اینه بخوان قاطی شن

شوهر من خیلی به حد و حدود پایبنده و برای آدم ها یک حدی میذاره

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

یکی میگفت مردای دهه شصت دنبال دخترای دهه هشتادناباور نکردم تا این تاپیکُ دیدم 😐

مردای دهه شصت بی عقل البته

اونایی که یا خودشون رو از نظر عقلی ۲۰ سال کمتر میدونن

یا دنبال دختر بچه ان که تربیتش کنن و صدا از زنشون در نیاد

من حتی یک مورد هم اینجوری ندیدم بین آدم حسابیا

معماری رشته و کارمه. فامیلیم نیست💚سعی میکنم همسر و مادر کاملی باشم باوجود شاغل بودن.