2777
2789
عنوان

زن پسرخالم به همسرم پیام داد

| مشاهده متن کامل بحث + 4150 بازدید | 189 پست
چه جالب

اره برای منم اولین بار خیلی جالب بودولی خب حوزه برگزاری ازمون ها و یسری کلاسا هست ..با استادی که روش کراشم بودم یه تایمی کلاس داشتیم

که بعد نامزدیم سعی کردم فاصله بگیرم و الان دیگه نمیرم

مانده ام دلبر پاییز باشم یا دلبر زمستان؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همین اختلاف سنیتون رو خوندم از زندگی زده شدمچرا ب ی مرد36ساله جواب مثبت دادیقحطی مرد بود برات؟

قحطی مرد نبود اما من شرایط خاص خودمو داشتم اتفاقایی که پشت سر گذاشتمم بی تاثیرنبود

اما درکل از زندگیم راضیم حالمم خوبه من ملاکم موقع انتخابش پولش بود فقد و اصلا به چیز دیگه ایی توجه نکردم اما خدا تمام چشم پوشی های منو جبران کرد برام از لحاظ فکری بهم میخوریم و هم استاندارد های ظاهری داره و از صدتا پسر ۲۰ ساله جذاب تره

درسته سن ،ملاک ازدواج ولی فقد یکی از ملاکاش و مهم تر از اون شخیصت دو تا ادمه..و تطبیق سنی یا اختلافش هیچوقت تنها دلیل خوشبختی یا بدبختی یه زندگی نبوده

مانده ام دلبر پاییز باشم یا دلبر زمستان؟

قحطی مرد نبود اما من شرایط خاص خودمو داشتم اتفاقایی که پشت سر گذاشتمم بی تاثیرنبوداما درکل از زندگیم ...

ولی هنوز که شما با ایشون زندگی نکردید فقط در دوران نامزدی هستید  از تاریک‌ترین زوایای آدما خبر ندارید هنوز زندگی همیشه غیر قابل پیش بینی هست. موفق باشید.

الان تاپیکای اسی رو خوندم بله حق با ماستتاپیکاش فیکهبازم گول خوردیمکاش نی نی سایت دروغ سنج داشت😂

خوبه تاپیکا به سختی حذف میشه 

وگرنه دست یه عده رو نمیشد🤣

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...

اون که واقعا بی فرهنگه ولی دمت گرم چه با سیاست و خونسرد برخورد کردی

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

خوبه تاپیکا به سختی حذف میشه وگرنه دست یه عده رو نمیشد🤣

والا اینجا کلامونم برمی‌داشتند

انقدم پررو ه که ول کن نیست

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️

یچیزم هست ب اسم عقاید. ک اینجور ک مشخصه و خودتونم گفتین داخل شما عقایدتون بر احساستون غلبه دارهعقای ...

چون هرچی گداتر 

گشنه تر🤣

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️