2777
2789
عنوان

ببینید مادرشوهرم چی گفته😏

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 41 پست
شوهرت میدونه ک مادرش همچین غلطی کرده؟

اره زنگ زد ب خواهرش و گفت مامانم میخاد زندگی ما رو خراب کنه خواهرشم گفتم مامان بیجا کرده این حرفا از خودشه وگرنه همه زن تو رو دیدن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عع چه جالب عجب جواب دندان شکنی مادر شوهر هم میگه به تخمکم که ناراحت شدی اصلا قصدم ناراحت کردنت بود

بآید بببینی طرفت چه شخصیتی داره 

مثلا کسی ک جلوی همسر میگه من خوبم باید همینو بگی اونم اینطوری که دفعات اول به روی خودت نیاری ناراحت شدی 

ولی یه دفعه جلوی جمع بگی از شما انتطار بیشتری میرفت هم خودتون رو پایین آوردید هم منو ناراحت کردید😁

اما کسی ک جلو پسرش هم پروعه اصلا نباید بفهمه تونسته ناراحتت کنه.

اسی من‌تعریف از خودنباشه ازشوهرم وخانوادشم ازلحاظ ظاهری خیلی بهترم‌یعنی کل فامیلشونم گفتن اوایل که م ...

همین طورن بخدا من همه میگن خوبی ولی خانواده شوهر میخان ثابت کنن ک هیچی نیستم

اره زنگ زد ب خواهرش و گفت مامانم میخاد زندگی ما رو خراب کنه خواهرشم گفتم مامان بیجا کرده این حرفا از ...

افرین شهرتو بندا جلو

ک ب مادرش تذکر بده

بشینه زندگیشو بکنه

از زندگی و فیس عروس بکشه بیرون

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
افرین شهرتو بندا جلوک ب مادرش تذکر بدهبشینه زندگیشو بکنهاز زندگی و فیس عروس بکشه بیرون

شوهرتو

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○