2777
2789
عنوان

ببینید مادرشوهرم چی گفته😏

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 41 پست

باید جوابشو میدادی 

میگفتی خدا را شکر از زیبایی چیزی کم ندارم و خیلی از ظاهرم راضیم و نظر بقیه برام اهمیت نداره خدا کنه بچه ام شبیه خودم بشه 

اعتماد به نفستو ببر بالا وقتی مستقیم انتقاد میکنن باید جواب بدی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره زنگ زد ب خواهرش و گفت مامانم میخاد زندگی ما رو خراب کنه خواهرشم گفتم مامان بیجا کرده این حرفا از ...

خدهروشکر که شوهرت و خواهرش فهمیده هستن...به نظر من همین کافیه...اگه شوهر من بود می گفت حالا مادر من پیره یه چیزی گفته اصلا بی منظور گفته تو حساسی ....😅

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
همین طورن بخدا من همه میگن خوبی ولی خانواده شوهر میخان ثابت کنن ک هیچی نیستم

اشکال نداره عزیزم همینکه توی خودشون میدونن توبهتری برات کافی باشه 

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷

وای مادرشوهر سمی من برادر شوهرم تازه ازدواج کرده بود هر کدوم از فامیلا زنگ میزدن تبریک میگفتن می‌پرسیدم عروس چطوره قیافش میگف بد نیس پسر من خوشگل تره ولی

قشنگ جلوی پسره می‌گفت تو از زنت سرتری

خیلی کارش زشت بود

من چند بار سعی کردم بگم عروس هم خیلی خوشگله ولی دیدم اینا عمدا از بدجنسی میگن

آخرشم زندگیشونو بهم زد

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
خدهروشکر که شوهرت و خواهرش فهمیده هستن...به نظر من همین کافیه...اگه شوهر من بود می گفت حالا مادر من ...

و اگر خواهر شوهر من بود از مادرش دفاع میکردو چهارتا هم اون بدوبیراه میگفت.البته که من باهاش کات کردم و الان در حسرته بیاد یسر خونمون

لطفا لایک نکنید دوست عزیز.سپاس❤️
ن مهم نی فکرم درگیره ک قصدش چی بوده حسادت .یا سیاست یا....

دوستانم میگه تو یه مهمونی که زنداییمم بود مادرشوعرم برگشت به فامیلشون گف ما خودمون عمدا رفتیم دختر زشت گرفتیم 😐

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،