سلام و نور✨
ممکنه تو سختی باشی
سختی که هیچ کسی جز خدا ازش خبر نداره
یا حتی ممکنه اطرافیانت ناخواسته خبر دار بشن و به جای دلداری، نمک رو زخمات بپاشن
میخوام بگم
تموم میشه، آفتابی است پی هر شب تاری
اما و اما
عیار ما تو همین لحظات مشخص میشه
چیزی که آدمو محکم میکنه راحتی و خوشی نیست اینو مطمئن باش، لذتهای مادی نیست، تقواست و به دنبالش اخلاصه
اخلاصه که آرامش میاره حتی تو اوج مشکلات
آرامشی که گویی از سنگ ساخته شدی
انقدر مقاوم، انقدر عمیق، انقدر آرام و مشتاق و امیدوار
اما در واقع از سنگ ساخته نشدی، از همون گِلی ساخته شدی که اهل بیت(ع) آفریده شدند، این محکم بودن خاصیت شیعه امیرالمومنین(ع) هست ( امام صادق علیه السلام فرمودند: «شيعيان ما از باقيمانده گل ما آفريده شده اند، ولايت ما در سرشت آنان عجين گشته است، آنان با خوشي ما خوشحال و با ناراحتي ما ناراحتند»)
شما دارید یه چالشی میگذرونید
که اگر مقاوم باشید اگر صبر کنید، مژده و مژده که پاداش صابرین با خداست فقط
یعنی کسی دیگه نمیتونه پاداش صابر رو بده اصلا
شیطان عجیب داره دست و پا میزنه که پیشروی نکنید
به خصوص که ماه رحمت الهی آغاز شده
شما دستتونو محکم تر بذارید تو دستان حضرت زهرا(س)
وقتی فشار خارجی بر ما بیشتر میشه، ما باید ارتباطمون با خدا و اهل بیت(ع) بیشتر بشه تا غرق نشیم
به قول حاج قاسم هروقت در جنگ ها به ما فشار میامد دست به دامان حضرت زهرا(س) میشدیم
و یه مسئله خیلی مهم. خیلی وقتا تو چاله مقایسه کردن میوفتیم متاسفانه اما، ما خلق نشدیم برای رقابت سر پول و ظاهر و مدرک و..ما خلق شدیم تا «قهرمان زندگی خودمون باشیم»
من از فلسفه مشکلات زندگی نمیگم، فقط خواستم بگم باورتو محکم کن
اگه داری راه درستی رو میری، این مسیر پرِ نوره، و مسیر خوشبختی
و تو وقتی قهرمان داستان زندگی خودت بشی؛ الهام بخش میشی
انسانهای عادی موهاشون سفید میشه، صورتشچن چروک میشه، ناخنهاشون شکننده میشه و در نهایت زیر خروارها خاک استخوانهاشون میپوسه، اما انسانهای الهام بخش معجزات تاریخ رو رقم میزنند به لطف خدا
تا رسیدن منجی. تک تک قدمهایی که برمیدارند حتی اگر کسی خبر نداشته باشه جز خدا، اثر کار خوبشون تو عالم میمونه تا قیامت
امام باقر علیه السلام فرمودند:
«مؤمن از کوه استوارتر است. از کوه کم میشود؛ اما به هیچ وجه از دین مؤمن چیزی کم نمیشود»
شهادت امام باقر علیه السلام رو تسلیت میگم🖤
ای شیعه تو را چه غم ز طوفان بلا
وقتی که سفینه النجات است حسین(ع)💚
مخاطب اول حرفهام خودم هستم.