2777
2789
عنوان

ببینید مادرشوهرم چی گفته😏

606 بازدید | 41 پست

دوستان من قیافم خوبه  و اینو اطرافیانمم میگن و ازم تعریف میکنن  برا اولین بار ک رفتم تو جمع فامیلای شوهرم همه خوششون اومد ازم و تعریف و....حالا مادرشوهرم برگشته گفته همه میگن این دختره چی بود دادی ب پسرت حیففف پسرت 

مادرشوهرمم گفت منم گعتم فامیلمه دیه دادیمش بهش 😐مامانم میگه ولش کن اینجور گفته ک تو رو تو مشتش نگه داره و بگه پسر ما بهتره و...‌.

شوهرت میدونه ک مادرش همچین غلطی کرده؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هم بگو اتفاقا پیش من یرعکسش رو گفتن 😂 گفتن حیف شدی با این شوهر کردنت 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

اسی من‌تعریف از خودنباشه ازشوهرم وخانوادشم ازلحاظ ظاهری خیلی بهترم‌یعنی کل فامیلشونم گفتن اوایل که میرفتم خونشون مادرش میگفت پسرمن کلی خواستگارداشته همه رورد کرده_زیادجدی نگیرحرفای مادرشوهرارو😂

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷