بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همسر من مهربونه خداروشکر خانواده بسیار خوبی دارن بخصوص پدر همسرم تا حالا به من نگفتن چیزی یا کلمه نا ...
خب خدارو شکر حداقل اگر یه چیز نداره هزارتا خوبی داره
من متاسفانه همسرم و خانوادش اینطوری نیستن و خیلی دوسدارم جدا بشم اما نمیشه
دلی که پراز درد است جایی برای آرزو ندارد😔 من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود.من از قوی بودن خستم درماندم دلم میخاد سرمو بزارم روی پای مامانم و های های گریه کنم،بقول خاله مرحومم روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت.اگر خدا یاری میکرد من الان دوقلوهامو باردار بودم برای من نخاست ۲۰ساله دنیا وفق مراد من نیست یه دختر عصبی و پرخاشگرم بخاطر سختی های زیادی که کشیدم
میخواستم ای وی اف کنم دکترم گفت ذخیرت بالاس هایپر میشی فعلا تحت نظر باش ببینم چی میشه ولی من واقعا د ...
اینکه ذخیره بالاست ممکنه درست شه
توکل به خدا آن شا الله به حق طفل در آغوش حضرت مریم و حضرت زهرا صاحب اولاد سالم و صالح بشید 🌸
پیش متخصص طب سنتی هم اگه خواستید برید
ورزش سبک انجام بدید ان شا الله درست میشه
یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱