بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همه ی فکر و خیالاتو رها کن و از ته دل راضی باش به رضای خداوند.بگو خدایا من ازت بچه ای سالم و صالح میخواستم که خوب و در مسیر رضای تو تربیتش کنم اما اگه تو صلاح نمیدونی من راضی هستم به رضای تو و ازت میخوام خودت به قلبم آرامش بدی🌹
به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲
هرشب ۱۰۰بار استغفرالله ربی و اتوب الیه بگو و امیدت به خدا باشه،خدارو چه دیدی؟یهو دیدی شد😍
به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲
من همسرم بچه دار نمیشه یه جورایی پذیرفتم وخودمو باخرید و خوشنویسی و.... مشغول کردم
همسرتون قدر میدونه؟
منم همسرم بچه دار نمیشه و خودمو با درس پشغول کردم تا استخدام شدم الان همه چیز دارم اما شوهرم و خانوادش اصلن قدر نمیدونن من حتی جرات ندارم مشکلاتی که پیش میاد یااز چیزهایی که ناراحتم باشوهرم صحبت کنم چون دعوا درست پیکمه و قهر میکنه تا چندین روز
دلی که پراز درد است جایی برای آرزو ندارد😔 من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود.من از قوی بودن خستم درماندم دلم میخاد سرمو بزارم روی پای مامانم و های های گریه کنم،بقول خاله مرحومم روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت.اگر خدا یاری میکرد من الان دوقلوهامو باردار بودم برای من نخاست ۲۰ساله دنیا وفق مراد من نیست یه دختر عصبی و پرخاشگرم بخاطر سختی های زیادی که کشیدم