2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم خدا بزرگه مرکز ناباروری رفتی ؟

میخواستم ای وی اف کنم دکترم گفت ذخیرت بالاس هایپر میشی فعلا تحت نظر باش ببینم چی میشه 

ولی من واقعا دیگه خسته و نا امیدم

به تعداد نفس های تمام عمرم خدایا شکرت❤️

همه ی فکر و خیالاتو رها کن و از ته دل راضی باش به رضای خداوند.بگو خدایا من ازت بچه ای سالم و صالح میخواستم که خوب و در مسیر رضای تو تربیتش کنم اما اگه تو صلاح نمیدونی من راضی هستم به رضای تو و ازت میخوام خودت به قلبم آرامش بدی🌹

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

۳۰ سالمه ۲ ساله

هرشب ۱۰۰بار استغفرالله ربی و اتوب الیه بگو و امیدت به خدا باشه،خدارو چه دیدی؟یهو دیدی شد😍

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

من همسرم بچه دار نمیشه یه جورایی پذیرفتم وخودمو باخرید و خوشنویسی و.... مشغول کردم

همسرتون قدر میدونه؟

منم همسرم بچه دار نمیشه و خودمو با درس پشغول کردم تا استخدام شدم الان همه چیز دارم اما شوهرم و خانوادش اصلن قدر نمیدونن من حتی جرات ندارم مشکلاتی که پیش میاد یااز چیزهایی که ناراحتم باشوهرم صحبت کنم چون دعوا درست پیکمه و قهر میکنه تا چندین روز

دلی که پراز درد است جایی برای آرزو ندارد😔 من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود.من از قوی بودن خستم درماندم دلم میخاد سرمو بزارم روی پای مامانم و های های گریه کنم،بقول خاله مرحومم روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت.اگر خدا یاری میکرد من الان دوقلوهامو باردار بودم برای من نخاست ۲۰ساله دنیا وفق مراد من نیست یه دختر عصبی و پرخاشگرم بخاطر سختی های زیادی که کشیدم