2777
2789
عنوان

تازه فهمیدم باردارم علائم ک داشتم امروز ندارم تروخدا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 51 پست
آره عزیزم بعضی ها میگن دوهفته بعضی میگن یه ماه ولی میگن تفالشو دور بریزی خوبه

چه جالب من که علائم بارداری ام افسردگی بود هیچ کاری نکردم

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ۷ سال اقدام بودم تو اوج عفونت باردار شدم و بارداری امو گذروندم یعنی هیچ جوره درمان نمیشد خیلی شدی ...

ممنون عزیزم انشالله همیشه دلتون شاد باش من خیلی حساس شدم روی علائما دست خودم نیست یکی سقط کردم حالا خیلی میترسم همه چی حساس شدم عدد بتام یکروز قبل موعدم ۱۰۷۴بود

تقویت کن عزیزم اگه بچه اول هست طبیعیه

الان ۶ ماهه که به دنیا اومده

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
ممنون عزیزم انشالله همیشه دلتون شاد باش من خیلی حساس شدم روی علائما دست خودم نیست یکی سقط کردم حالا ...

پس دست کیه ؟؟ 

تو الان یه مادری اول از همه باید احساسات تو کنترل کنی دوما استرس فک کن یه غذای مضره که داری به خورد بچت میدی 

خواهش میکنم عزیزم نه عزیزم اینجوریم نیست به همین راحتی خدا خودش مواظب کنجد کوچولو هست ان شاءالله جاش ...

چشم من هرروز میرم خونه مامانم خونشم طبقه دوم حالا میخام از فردا نرم مامانم ناراحت شد میگ بیا چیزی نمیشه موندم چکار کنم دل مامانمو نشکنم

ممنون عزیزم انشالله همیشه دلتون شاد باش من خیلی حساس شدم روی علائما دست خودم نیست یکی سقط کردم حالا ...

سلامت باشی عزیزم ان شاءالله شماهم حاجت روای بخیر بشین 

نه گلم نگران نباش قرار نیست چون قبلی اینطوری شده دور از جون اینم طوریش بشه 

هر روز آیه الکرسی بخون صدقه بزار کنار به نیت سلامتی و فرج امام زمان خدا هم مواظب جو جو هست 

یا رَبَّ الحُسَین بِحَقِّ الحُسَین اِشفِ صَدرِالحُسَین بِظهورالحُجَّه 
چشم من هرروز میرم خونه مامانم خونشم طبقه دوم حالا میخام از فردا نرم مامانم ناراحت شد میگ بیا چیزی نم ...

نگران نباش پله میخوای بری بالا یه پاتو که گذاشتی پای بعدتم جفت کن بعد برو پله بعدی اینجوری مشکلی نیست 

یا رَبَّ الحُسَین بِحَقِّ الحُسَین اِشفِ صَدرِالحُسَین بِظهورالحُجَّه 
نگران نباش پله میخوای بری بالا یه پاتو که گذاشتی پای بعدتم جفت کن بعد برو پله بعدی اینجوری مشکلی نیس ...

دقبقا همین کارو میکنم ولی بازم دکترم گفته از پله بالا پایین نری بهتر