آره عزیزم بعضی ها میگن دوهفته بعضی میگن یه ماه ولی میگن تفالشو دور بریزی خوبه
چه جالب من که علائم بارداری ام افسردگی بود هیچ کاری نکردم
خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من ۷ سال اقدام بودم تو اوج عفونت باردار شدم و بارداری امو گذروندم یعنی هیچ جوره درمان نمیشد خیلی شدی ...
ممنون عزیزم انشالله همیشه دلتون شاد باش من خیلی حساس شدم روی علائما دست خودم نیست یکی سقط کردم حالا خیلی میترسم همه چی حساس شدم عدد بتام یکروز قبل موعدم ۱۰۷۴بود
خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
ممنون عزیزم انشالله همیشه دلتون شاد باش من خیلی حساس شدم روی علائما دست خودم نیست یکی سقط کردم حالا ...
پس دست کیه ؟؟
تو الان یه مادری اول از همه باید احساسات تو کنترل کنی دوما استرس فک کن یه غذای مضره که داری به خورد بچت میدی