بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سونو زوده میری چیزی نمیبینه بدتر میشی ۸ هفته برو ولی از اونایی هستی که حرف گوش نمیدی ها آخه سینه درد از علائم پریود هم هست چه ربطی داره من اصلا سینه درد نداشتم
خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
عالیه عزیزم تونستی روزی یه دونه کندر کوچولو هم بجو یه ساعت بعدش تفالشو بنداز دور .برای جنین عالیه ه ...
کندر و ولی یک هفته یا دو هفته بیشتر نباید خورد
خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
من ۷ سال اقدام بودم تو اوج عفونت باردار شدم و بارداری امو گذروندم یعنی هیچ جوره درمان نمیشد خیلی شدید بود دخترمم سالمه