2777
2789
عنوان

تازه فهمیدم باردارم علائم ک داشتم امروز ندارم تروخدا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 51 پست
چشم مرسی ک اومدین راهنماییم کردین دوهفته دیگ سونو برم خوبه بنظرت

دوهفته دیگه تا سه هفته جا داره 

ولی خوب خودتو تقویت کن 

به بخور برای تشکیل قلب جنین عااااااالیه 

بهو تکه تکه کن هسته هاشو دربیار تو شیشه کن درشو ببند بزار تو کتری یا توقابلمه ای مثل گوشت تو شیشه میپزن بپز

اینی که میگم اگه بچه پایین باشه یا دهانه رحم کمی باز باشه .این کلا رحمو جمع میکنه بچه رو میکشه بالا و برای تشکیل شدن قلب جنین هم که دیگه عالی

یا رَبَّ الحُسَین بِحَقِّ الحُسَین اِشفِ صَدرِالحُسَین بِظهورالحُجَّه 
بدنت ضعیف شده کمخونی نداری؟

الان خوبم که منظورم باردار که شدم ویارم افسردگی روحی بود 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چشم مرسی ک اومدین راهنماییم کردین دوهفته دیگ سونو برم خوبه بنظرت

با محاسبه گر بارداری تو محاسبه کن ۸ هفته برو

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
دوهفته دیگه تا سه هفته جا داره ولی خوب خودتو تقویت کن به بخور برای تشکیل قلب جنین عااااااالیه بهو تک ...

مثل کمپوت میشه خرابم نمیشه تا هرچندتا که تونستی جا کن تو شیشه یه مقدارهم تو شبشه آب بریز عسلم یه کوچولو بریز خوشمزه تر میشه 

مثل کمپوت میشه خرابم نمیشه تا هرچندتا که تونستی جا کن تو شیشه یه مقدارهم تو شبشه آب بریز عسلم یه کوچ ...

عسل و بعد اینکه پخت کمی اضافه کن 

ببخشید اسی وگرنه من هیچوقت نمیام تو تایپک دیگران این اینا بزارم ولی الان واقعا ابروم در خطره عکسم پخش شده تو اینستاگرام با نام کاربریم لطفا این تایپکمو گزارش بزنید بترکه لایک کنید صلوات میفرستمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/13423539/%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D9%87%D9%85%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D9%87-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AE%D8%AF%D8%A7-%D8%B4%D9%88%D9%87%D8%B1%D9%85%D9%85%D9%85

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋