2777
2789
عنوان

تازه فهمیدم باردارم علائم ک داشتم امروز ندارم تروخدا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 51 پست
ار میخورم پسته بادوم سیب نارنگی شیر عسل

عالیه عزیزم 

تونستی روزی یه دونه  کندر کوچولو هم بجو یه ساعت 

بعدش تفالشو بنداز دور .برای جنین عالیه هم بچه باهوش میشه هم برای چیزای دیگم خوبه 

یا رَبَّ الحُسَین بِحَقِّ الحُسَین اِشفِ صَدرِالحُسَین بِظهورالحُجَّه 
عالیه عزیزم تونستی روزی یه دونه کندر کوچولو هم بجو یه ساعت بعدش تفالشو بنداز دور .برای جنین عالیه ه ...

چشم حتما همین کارو میکنم بنظرت گوشت گوسفند کباب کنم بخورم ضرر ندار

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون یک چیزی بنظرت عفونت ادرار ب جنین صدمه میزنه

نمیدونم عزیزم 

ولی میدونم باید خودتو درمان کنی مطمئنی عفونت ادراری داری

چشم حتما همین کارو میکنم بنظرت گوشت گوسفند کباب کنم بخورم ضرر ندار

عاااالیه عالی هم کم خونی و برطرف میکنه هم برای جنین مقویه 

یعنی فردا برم سونو واای اصلا نمیتونم طاقت بیارم

سونو زوده میری چیزی نمیبینه بدتر میشی ۸ هفته برو ولی از اونایی هستی که حرف گوش نمیدی ها آخه سینه درد از علائم پریود هم هست چه ربطی داره من اصلا سینه درد نداشتم 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
یکم سوزش ادرار دارم دکتر گفت با جوش شیرین خودمو بشورم فردا قرار ازمایش برم

آها مایعات مخصوصا آب سیب عالیه برای هر عفونتی تا میتونی آب سیب بخور افراط کن تو خوردنش یکم عسلم بریز شیرین تر بشه ترکیبش عفونت بر قوی هست

عالیه عزیزم تونستی روزی یه دونه کندر کوچولو هم بجو یه ساعت بعدش تفالشو بنداز دور .برای جنین عالیه ه ...

کندر و ولی یک هفته یا دو هفته بیشتر نباید خورد 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
سونو زوده میری چیزی نمیبینه بدتر میشی ۸ هفته برو ولی از اونایی هستی که حرف گوش نمیدی ها آخه سینه درد ...

خدا خیرت بد بخدا شما با حرفتون دلمو اروم کردین اخه میدونی یکم عفونت دارم ک میخام ازمایش ادرار بدم گفتم شاید از عفونت خدای نکرد ب جنین صدمه بزنه

کندر و ولی یک هفته یا دو هفته بیشتر نباید خورد

آره عزیزم 

بعضی ها میگن دوهفته بعضی میگن یه ماه 

ولی میگن تفالشو دور بریزی خوبه

خدا خیرت بد بخدا شما با حرفتون دلمو اروم کردین اخه میدونی یکم عفونت دارم ک میخام ازمایش ادرار بدم گف ...

من ۷ سال اقدام بودم تو اوج عفونت باردار شدم و بارداری امو گذروندم یعنی هیچ جوره درمان نمیشد خیلی شدید بود دخترمم سالمه

خدا خیرت بد بخدا شما با حرفتون دلمو اروم کردین اخه میدونی یکم عفونت دارم ک میخام ازمایش ادرار بدم گف ...

خواهش میکنم عزیزم 

نه عزیزم اینجوریم نیست به همین راحتی خدا خودش مواظب کنجد کوچولو هست ان شاءالله جاش امنه بسپار به امام زمان