2777
2789
عنوان

بدون خدافظی باهام کات کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 84 پست
خب میگم ک اگه اونقدام برات بی اهمیت نبود ک میگی اگه بود حتی بهش فکر هم نمیکردی چه برسه ب اینکه درمور ...

خب فقط ی قسمت داستانو بهت نگفتم‌اونم‌اینه ک مادرش بشدت مخالف و متنفر بود از من و این میمونو تهدید کرده بود اگ با من ادامه بده مامانش خودشو میکشه و تو همین بحثا و جریانا پسرک غیبش زد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واقعا؟🥺 پسرا به یادمون میوفتن؟ انقد دختر دورشون پره

اره .اخرش همشون میفهمن ک چیو از دست دادن 

ن الان ک دورشون پره وقتی ک واقعیتارو بفهمن حسرت از دست دادن کسی ک واقعا دوسشون داشت رو میخورن

گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹

اره .اخرش همشون میفهمن ک چیو از دست دادن ن الان ک دورشون پره وقتی ک واقعیتارو بفهمن حسرت از دست دادن ...

ایشالا تجربش کنه 

من روز آخر با گریه بهش زنگ زدم گفتم تنهام نزار اونم فاز گرفته بود نه تو تموم شدی  😂😂چقد سم بودممم 

خب فقط ی قسمت داستانو بهت نگفتم‌اونم‌اینه ک مادرش بشدت مخالف و متنفر بود از من و این میمونو تهدید کر ...

نه  ببین منظورم اینه ک من همه ی اتفاقات ک بینتون گذشت رو نمیدونم که .

نمیدونم چی ب تو و اون پسر گذشت چ فشاری رو اون پسر بود چ اتفاقاتی برای شما افتاد پس قضاوت نکنم بهتره

ی هفتس ک همچی تموم شدع...مرسی که درکم میکنی واقعا من از ته دلم‌نفرین میکنم و امیدوارم پس بدن همشون

اوووووف خب حق داری اسی جونم 🥺برای من ۹ ماه گذشته باورت میشه ؟ روحم زخمه اما دیگه بیا دختر ضعیفه‌‌ رو بکشیم بخاطر این دوتا بچه ننه 

ایشالا تجربش کنه من روز آخر با گریه بهش زنگ زدم گفتم تنهام نزار اونم فاز گرفته بود نه تو تموم شدی � ...

اون لحظه مغز زیاد همکاری نمیکنه طبیعیه

سعی کن اگر یروزی پشیمون شد و خواست برگرده تو اجازه ندی بیاد .و البته میدونم اونروز شاید تک دیگه حسی نداشته باشی

اوووووف خب حق داری اسی جونم 🥺برای من ۹ ماه گذشته باورت میشه ؟ روحم زخمه اما دیگه بیا دختر ضعیفه‌‌ ر ...

قربونت برم الهی 

امیدوارم هزار برابر محمد پس بده این اتفاقا رو تو زندگیش و بیفته ب دست و پات تو نخایش...

اره موافقم🤝🏻

اون لحظه مغز زیاد همکاری نمیکنه طبیعیهسعی کن اگر یروزی پشیمون شد و خواست برگرده تو اجازه ندی بیاد .و ...

بنظرت این پسر هم رفته ک رفته ؟ یا میاد گوه خوری ؟؟؟ چون ادم شناسی میگم

اون لحظه مغز زیاد همکاری نمیکنه طبیعیهسعی کن اگر یروزی پشیمون شد و خواست برگرده تو اجازه ندی بیاد .و ...

اره عزیزم 

اون دیگه منو یادش نیست حتی شمارمو پاک کرد 

ما دو سال ارتباط داشتیم به همین راحتی زد زیر همه چی 

اسنجوری بهتره تا مثل من بیاد بگه دیگه نمیخامت

آره به منم یهو گفت نمیخوامت

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
قربونت برم الهی امیدوارم هزار برابر محمد پس بده این اتفاقا رو تو زندگیش و بیفته ب دست و پات تو نخایش ...

خیلی دوست دارم ببینم پشیمون شده یا داره کارما پس میده اما برعکس فعلا دنیا یقه منو گرفته 😂

برای تو  پیداش میشه هااا  اما اگه بیاد قبولش میکنی؟