2777
2789
عنوان

چند ساعته دارم گریه میکنم

177 بازدید | 10 پست

امشب تنها بودم از ده تا حالا که همسرم رفت شیفت اولش فیلم بیدار شو آرزو در مورد زلزله بم رو دیدم به معنای واقعی کلمه غمگین شدم و اشک ریختم 

بعدش برا هواپیما اوکراینی گریه کردم بعد یه خبر خوندم در مورد سانچی و باز گرررریه 

بخوام ادامه بدم تا صبح بهونه هست...مخصوصا هواپیما و بچه هایی که رفتن چون خودم چند ساله دارم برای مهاجرت تلاش می‌کنم میدونم هر کدوم با چه سختی و امید و آرزوهایی رفتن اونم چه غریبانه....

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش منم یکم از زندگیم برات بگم اگه وقت داری یکمم برای من گریه کنی

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

بخوای برا هر چیزی گریه کنی باید صبح تا شب عمرتو گریه کنی اونقدر که گوشه به گوشه وجب به وجب این دنیا بدبختی و مصیبت و اتفاقای وحشتناک هس

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
گریع نعمته روزهاست میخوام گریه کنم اما نمیشه

آره واقعا بعضی وقتا انگار آدم خودش دنبال بهونه میگرده 

در اگر بر تو ببندد مَرو و صبر کن آنجا🍃ز پسِ صبر،تو را او به سرِ صدر نشاند🍃و اگر بر تو ببندد همه رَه ها و گُذرها🍃 رهِ پنهان بنماید که کَس آن راه نداند♥

اتفاقیه ک افتادهزندگیه دیگهی دمنوش درست کن بخور ارامش بگیری بخوابی

درسته به هر حال زندگی همینه