2777
2789
عنوان

بدون خدافظی باهام کات کرد

480 بازدید | 84 پست

حالم نرماله ها ی دفه عصبی میشم و تپش قلب میگیرم لعنت بهش کاش مث ادم دکمشو میزد ب درد نخور حالا خوبه خودم قهوه ایش کرده بودم با هزار خاهش و تمنا برگشت گولم زد و بدون خدافظی ولم کرد حروم زاده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونم حست چیه

اینا ادمای بدردنخورین

ک هیچوقت مسئولیت هیچیو گردن نمیگیرن

ن رابطه های عاطفیشونو

ن زندگی مشترکشونو 

کلا بی مسئولیتن

همون بهتر ک الان شناختیش

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
اسنجوری بهتره تا مثل من بیاد بگه دیگه نمیخامت

اتفاقا بگ نمیخامت خیلی بهتره در حدی دونسته احترام قائل باشه تو اب نمک نزارتت اینی ک کلی دروغ ب من گف ک میخادم و اینجور عن شدم جلو دوست و خانواده خوبه مثلا؟؟؟

اسنجوری بهتره تا مثل من بیاد بگه دیگه نمیخامت

واقعا با خودشون چی فکر کردند!!!

اشتباه از خودمونه سریع دل میبندیم و وابسته میشیم

خام چهارتا حرف عاشقانه میشیم

بخاطر همین میگن دختر تو رابطه بیشتر آسیب میبینه

متاهل🧸

واقعا با خودشون چی فکر کردند!!!اشتباه از خودمونه سریع دل میبندیم و وابسته میشیمخام چهارتا حرف عاشقان ...

چی بگم بخدا الکی دل نبستم اما اون اصلا دوسم نداشت از اولشم 

من به خودم قول میدم فراموشش کنم دیگه براش گریه نکنم 

اما نمیتونم ابجی 

برای من خدافزی کردیم رفت که رفت ۹ماه شد

گفته اگه کسی بدون خداحافظی رفت ینی واقعی رفته نگفته ک اونایی ک خداحافظی کنن برمیگردن 

گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹

همینه دیگه پسرا وقتی ببینن کسی خیلی میخوادشون یهویی هار میشن و میرنو کسی که محلشون نذاره میرن دنبال ...

والا من تو حضوری فیسشو میدیدم اوقم میگرف با این انتخابم خسیس و زشت و بد ترکیب بود خودش میدونه چقد از حضوری فراری بودم از بس زشت بود زورم میاد این میمون منو خر فرض کنه