حالم نرماله ها ی دفه عصبی میشم و تپش قلب میگیرم لعنت بهش کاش مث ادم دکمشو میزد ب درد نخور حالا خوبه خودم قهوه ایش کرده بودم با هزار خاهش و تمنا برگشت گولم زد و بدون خدافظی ولم کرد حروم زاده
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اتفاقا بگ نمیخامت خیلی بهتره در حدی دونسته احترام قائل باشه تو اب نمک نزارتت اینی ک کلی دروغ ب من گف ک میخادم و اینجور عن شدم جلو دوست و خانواده خوبه مثلا؟؟؟
همینه دیگه پسرا وقتی ببینن کسی خیلی میخوادشون یهویی هار میشن و میرنو کسی که محلشون نذاره میرن دنبال ...
والا من تو حضوری فیسشو میدیدم اوقم میگرف با این انتخابم خسیس و زشت و بد ترکیب بود خودش میدونه چقد از حضوری فراری بودم از بس زشت بود زورم میاد این میمون منو خر فرض کنه