2777
2789
عنوان

بدون خدافظی باهام کات کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 84 پست
عنمم نبود روزی ک خاس دکمه ص.کتیرشو بزنه ۲۰ باری زنگ زد ج ندادم عن شد گف باشه و دیگ خاموش تا الان امی ...

من تقریبا رفتار  ادم هارو میشناسم 

شما انقدم ک میگی بی اهمیت نیستی و داری سعی میکنی خودتو اینطوری نشون بدی هم پیش خودت هم پیش بقیه و حس میکنی ک ب غرورت لطمه خورده

گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه از اینکه بخاطر درس تو هیج رابطه ای نبودم باعث شد گول این دوزاری رو بخورم مخصوصا ک مارمولک و ...

ب هر حال ی وقتایی شیطون میره تو جلد آدم و باعث میشه آدم ب خودش؟آسیب جسمی و روحی برسونه 

خداروشکر که خیلی زود فهمیدی و شناختیش و بیشتر با احساساتت بازی نشد

همه حتا ما که متاهلیم این تجربه ها رو داریم

انشاءالله بهترین زندگی نصیبت بشه 

خب منم منظورم اینه ک اونایی ک خداحافظی نمیکنن بیشتر وقتا واقعی میرن دلیل نمیشه ک اونایی ک خداحافظی ن ...

من خیلی میسوزم این چجوری انقد راحت داره میگذرونه من حتی حوصله خودمم ندارم 

دقیقا اسمشم محمد بود 😂😎واییی خیلی خوب بود این راهکار مرسی مهربونممم😍🥺 از امروز اینی که گفتیو انج ...

😁چه دقیق گفتم من یکم حسم قویه شاید برا اینه😁

حتما انجام بده از همین الان فکر کن واقعا فوت شده وقتی فوت شده و نیست میخوای چیکار کنی؟!

متاهل🧸

من تقریبا رفتار ادم هارو میشناسم شما انقدم ک میگی بی اهمیت نیستی و داری سعی میکنی خودتو اینطوری نشو ...

ببین من واقعا علاقه نداشتم بهش ولی ادمی بود ک با حرفا و توجهش و اینکه منو میخندوند افسردگیمو از بین برده بود من بخاطر رفتار خوبش جذبش شدم ن تنها من بلکه اطرافیانمم همینطور خاله من ۴۰ سالشه سر اسم این پسر قسم میخورد انقد مارمولکه این پسر بعد تو اوج خطشو عوض کرد چرا درک نمیکنی حسی ک الان دارمو؟ بخدا اولا من حتی قبولش نمیکردم خالم و رفیقام گفتن پسر خوبیه نگهش دار دوست داره واقعا ولی نداشت دیگ ب ادما اعتماو ندارم اصلا

من خیلی میسوزم این چجوری انقد راحت داره میگذرونه من حتی حوصله خودمم ندارم

دخترا تا ۱ سال اول بعد از تموم کردن معمولا اینطوری میشن و پسرا بعد ی سال میفهمن ک چی ب سرشون اومده دقیقا اون موقع ک دخترا دیگه براشون اهمیتی نداره

خوبه کامل درکم میکنی بزور میان با التماست یکم ترحم و توجهتو جلب میکنن بعد همون موقع ولت میکنن این ب ...

اخ اخ عجب عوضی بوده هار شده بهش محبت کردی 

حرومزاده ها عین خیالشونم نیست دارن عادی زندگی میکنن الان 

😁چه دقیق گفتم من یکم حسم قویه شاید برا اینه😁حتما انجام بده از همین الان فکر کن واقعا فوت شده وقتی ...

عزیزم😂🥺

خدا خیرت بده که گفتی  

جالبه هفته پیش دوست صمیمیش بهم توی واتساپ زنگ زد بعد نوشتم بفرما ؟ گفت دستم خورد 

بعدم زد شمارمو پاک کرد 

اخ اخ عجب عوضی بوده هار شده بهش محبت کردی حرومزاده ها عین خیالشونم نیست دارن عادی زندگی میکنن الان

من ی ادم بشدت عصبی و پرخاشگر بودم این سری های اخر من رفتارم باهاش خیلی مهربون بود تو اوج مهربونیم گذاشت رفت بخدا چقد پشیمونم از خوب بودن ... باور کن از فشار و حرص اسپری اکسیژن میزنم یا پرانول میندازم 

ببین من واقعا علاقه نداشتم بهش ولی ادمی بود ک با حرفا و توجهش و اینکه منو میخندوند افسردگیمو از بین ...

خب میگم ک اگه اونقدام برات بی اهمیت نبود ک میگی اگه بود حتی بهش فکر هم نمیکردی چه برسه ب اینکه درموردش با بقیه صحبت کنی و نظر بخای .

و البته من ن میدونم ک چی ب شما و ایشون گذشته پس قضاوت نمیکنم ک مقصر کیه .

فقط از روی رفتار ها میفهمم ک طرف حسش چیه ب این اتفاقات