2777
2789
عنوان

بدون خدافظی باهام کات کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 84 پست
چه جوری با این عتیقه آشنا شدی عزیزم چون منم یه شوهر زبون باز دارم که ایکاش هیچ وقت زنش نمیشدم کاش ای ...

خداروشکر ک درکم میکنی 

خدایی دیدی چ سیاست و زبونی دارن؟؟؟ ولی وقتی عمل ببخشیدا میرینن برا ادم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداروشکر ک درکم میکنی خدایی دیدی چ سیاست و زبونی دارن؟؟؟ ولی وقتی عمل ببخشیدا میرینن برا ادم

اره شوهرمن عشقم جونم از دهنش نمیفته اما بهم خیانت کرد عوضی .کلا من هیچ مردی رو باورندارم خیلی پشیمونم که باهاش ازدواج کردم ولی افسوس که دیره..توام ناراحت نباش عزیزم مطمئن باش به صلاحت نبوده آدمی که دمدمی باشه اصلا بدردنمیخوره پس فردا تو زندگی با یه بچه یهو غیبش میزداونوقت میخواستی چیکارکنی

اره شوهرمن عشقم جونم از دهنش نمیفته اما بهم خیانت کرد عوضی .کلا من هیچ مردی رو باورندارم خیلی پشیمون ...

ایشالله شوهرت سرش ب سنگ بخوره و بفهمه چ خانوم دسته گلی کنارشه و از این غطا نکنه دیگ آدم بشه ... هر چند مطمئنم این اتفاقم میفته 

اره واقعا پسر بچه ننه و لاشی و دروغگو میخام نباشه بره ب درک 

ایشالله شوهرت سرش ب سنگ بخوره و بفهمه چ خانوم دسته گلی کنارشه و از این غطا نکنه دیگ آدم بشه ... هر چ ...

مرسس عزیزدلم لطف داری.‌‌.الهی امین ..انشالله خدا بهترینهارو قسمتت کنه  قشنگم😘

قبول دارم ولی اون که حتی ارزش ی خدافظی رو قائل نمیدونه بی ذات تره مطمئن باش تو خماری گذاشتن ادما خیل ...

آخه برا من هم گفت دوستم نداره هم خدافظی نکرد خخخ مقایسه نکن جفتش یکین

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
اره عزیزم اون دیگه منو یادش نیست حتی شمارمو پاک کرد ما دو سال ارتباط داشتیم به همین راحتی زد زیر همه ...

صبر داشته باش 

کم کم فراموشش میکنی

نه اینکه از یادت بره منظورم اینه ک دیگه برای کمرنگ و بی اهمیت میشه

گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹

بنظرت این پسر هم رفته ک رفته ؟ یا میاد گوه خوری ؟؟؟ چون ادم شناسی میگم

ادم شناس نیستم منظورم اینه ک رفتار های ادم هارو بعضی وقتا میفهمم 

مثلا وقتی ی ادمی تظاهر میکنه یا دروغ میگه نه همیشه البته

گفتم نژاد پاکت؟گفتا که آریایی!گفتم از چه قومی گفتا که بختیاری!👑🎹