2777
2789

شدم ابزار براش 

عشق یطرفه

بازم همه چی خوبه دوستیم معمولی تا وقتی این نگاه جنسی که بهم داره رو میگه اون موقعه بهم میریزم 

حسام قاطی میشه 

نمیتونم تحمل کنم  اینجوری نگاه کنه بهم 

اینجوریم که یا باید دوست داشتنمو در نظر نگیرم یا اگه میخاد این حرفارو بزنه  حداقل دوستم داشت ک بعدش با این حس بد تنهام نزاره 

چیکار کنم با این حس بد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شتر سواری دولا دولا نمیشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

غلط‌کرده مرتیکه هول

به هیچ وجه رو‌ندین

این مردک شمارو ول خواهد کرد

شما هم‌رواحساساتتون کنترل داشته باشین

ارزش خودتونو پایین‌نیارین

بهش بگین‌خوشت میاد یکی به خواهر خودت قبل ازدواج این نگاهو داشته باشه؟؟

کاربر آقا

قبلش خودتو دوست داشته باش لطفا!

عزت نفس داشته باش!

یک‌سری عشق و علاقه‌ها به معنای واقعی کلمه سمی‌ان، میزنن تمام زندگیت رو آلوده و نابود میکنن...

اگه برای شخصیت خودت ذره‌ای ارزش قائلی اجازه نده بازیچه دست یه آدم بی ارزش بشی