2777
2789
عنوان

با خواهر شوهر فضول چیکار باید کرد

493 بازدید | 26 پست

ماهی یبار میاد خونمون خودش خودشو دعوت میکنه و شام میمونه بزور میره خونه خودش بعد از در که میاد تمام اخبار خونه زندگیمونو از دخترم میگیره ازش متنفرم چرا نمیفهمه خوشم ازش نمیاد که نمیرم خونش کل هفته میشینم صلوات میفرستم یا اما رضا میگم اخر هفته نیاد ولی هیچ من چکار کنم تنها راهش فکر کنم طلاقه همین اینطور دیگه نمیبینمش 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خاک تو سر اویزونش کنن من یکی جرات نمیکنم بدون دعوت سمت خونه داداش برم زناشون ناراحت نشن

خیلی پرررررروئه هیچ تغییری تو رفتار چندشش نمیده عوضی فضول به تو چه ما ناهار چی خوردیم احمق بیشعور

من خبر ندارم اگه هم کنه وقتی من سر کارم زنگ میزنه

خب وقتی ازش بدی ندیدی چرا الکی ازش بدت میاد ،

اگه اذیت میکرد یا بین تو و شوهرتو خراب میکرد یا بداخلاقی میکرد حق داشتی ، ولی وقتی مطمین نیستی از بدیش چرا الکی گارد داری