2777
2789
عنوان

خیلی نجسم خدا لعنتم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3084 بازدید | 79 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیز دلم واقعا متاسفم برای چیزایی ک کشیدی ولی وقتشه آبروشونو ببری

ببین بخدا میخوام ولی نمیتونم

همون نیم ساعت پیش میخواستم داد بزنم گریه کنم ولی فقط چونه‌ام میلرزید و واسه اینکه نفهمه ترسیدم ب زور جلوی خودمو گرفته بودم نلرزه چوم بفهمه میترسم بیشتر لج میکنه

بخدا ۱۶ سالمه ولی بریدم دیگه واقعا نمیکشم

میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

الان دیگ دختر نیستی؟کامل بهت تجاوز کرد اسی؟

نه

میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

بابام بهم دست زدحالم از خودم بهم میخورهکاش دختر نبودم اگه پسر بودم خیلی وقت پیش از اینجا رفته بودم پ ...

به خودتان نگو نجس عزیزم...تو پاک‌ترین و معصوم تربت دختر دنیایی...کثافت اشغال نجس باباته

فقط میدونم تو هیچ تقصیری نداری💔تو پست نیستی.....پست یکی دیگست بیا بغلم♥

ممنونم

خیلیش تقصیر منه

اگه زبون داشتم اینجوری نمیشد

خدا لعنتم کنه

نمیتونم یه سرماخوردگی تو پانسیون پخش شد واسه یه هفته تعطیلش کردن😭

تو مقصر نیستی چرا به خودت میگی نجس. تو مثل گل پاکی

ساکت نمون به یکی که بهش اعتماد داری بگو . شکایت کن از اون خونه سمی بیا بیرون . 

ببین بخدا میخوام ولی نمیتونمهمون نیم ساعت پیش میخواستم داد بزنم گریه کنم ولی فقط چونه‌ام میلرزید و و ...

محکم باش دختر

هیچکی تویی این دنیا تکیه گاه آدم نیست هیچکی 

خودتی و خودت و سیل آدمای بی شمار بی رحم 

محکم باش مهم نیست طرف مقابلت پدرته یا یه غریبه

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚