2777
2789
عنوان

خیلی نجسم خدا لعنتم کنه

3189 بازدید | 79 پست

الهی بمیرم راحت شم از این زندگی کذایی

توی تایپکای قبلنم درد و دل کرده بودم و تقریبا داستان زندگیمو گفته بودم

ای کاش زبون داشتم ای کاش خداقل جیغ میکشیدم حالم از خودم به هم میخوره من چقدر پستم که از روی ترس اجازه میدم بابام همچین کاری کنه الهی خدایا من بمیرم تموم شه این زندگی تخمی مگه من ازت چی میخواستم خدایا گاهی انقدر نامردی میکنی که به وجودت شک میکنم

چقد من پست ام هیچوقت بابامو نمیبخشم

تف تو این سرماخوردگی ک باعث شد از پانسیون برگردم خونه

خانما اصلا حال خوبی ندارم حوصله توضیح هم ندارم فقط برای حالم دعا کنین که خودمو خلاص نکنم

میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

از قبل بگم من اون آنه نیستم

حال ندارم توضیح بدم دوباره

میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیشدع

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

فقط این به ذهنم رسید بابات بهت تجاوز می‌کنه ؟؟

منم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

خدا خیلی خیلی مهربونه

من نمیدونم جریان چیه

ولی هیچوقت از لطف و رحمتش ناامید نشو. 

در ضمن، یاذمون نره خدا یه چیزایی رو می بینه که ما نمی بینیم

شاید اتفاقای زندگیمون رو جوری رقم میزنه که بیشتر به صلاحمون باشه

چیشده مگه

بابام بهم دست زد

حالم از خودم بهم میخوره

کاش دختر نبودم اگه پسر بودم خیلی وقت پیش از اینجا رفته بودم پشت سرمم نگاه نمیکرددم

اسی برام دعا کن بخدا دیگه نمیکشم