2777
2789
عنوان

خیلی نجسم خدا لعنتم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3189 بازدید | 79 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بابام بهم دست زدحالم از خودم بهم میخورهکاش دختر نبودم اگه پسر بودم خیلی وقت پیش از اینجا رفته بودم پ ...

الان اسی خودتی گلم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

نجس تو نیستی 

نجس اون بابای....

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
چیشدع

واسم دعا کن

ب جان داداش کوچیکم خیلی فشار رومه

میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

بابام بهم دست زدحالم از خودم بهم میخورهکاش دختر نبودم اگه پسر بودم خیلی وقت پیش از اینجا رفته بودم پ ...

چطور اینکارو کرد

مادرت کجا بود

خاک بر سر بی غیرتش

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

برگرد پانسیون. واسه چی میخوای تو اون خونه بمونی

نمیتونم یه سرماخوردگی تو پانسیون پخش شد واسه یه هفته تعطیلش کردن😭

میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

بمیرم مننننن

امیدوارم تقاص این کار کثیفشو پس بده

دختر قشنگم خوشگلم نازم تو نباید خودتو سرزنش کنی اون ادم هیچی ببخشید از انسانیت نمیدونه که اینکارو کرده متاسفم براش

اگه فامیلی چیزی داری برو پیشش

برو سرکار

وقتی اون هست برو اتاق

یا شکایت کن

یا به بزرگتری بگو

مسیحی ام🛐 (همون چشم آبی قبلی)

خدا لعنتش کنه

چرا به مادرت نمیگی؟زنگ بزن مراکز مشاوره ای چیزی، برو خونه فامیلی کسی.

نمیدونم

دعا میکنم خداوند سریعتر کمکت کنه 

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩