2777
2789
عنوان

خیلی نجسم خدا لعنتم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3189 بازدید | 79 پست

تعرض با تجاوز فرق داره تعرض دست درازی هس تجاوز هم که كار تمامه 

کدومشون بوده؟؟ مگه میشه😔

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین بخدا میخوام ولی نمیتونمهمون نیم ساعت پیش میخواستم داد بزنم گریه کنم ولی فقط چونه‌ام میلرزید و و ...

تو نجس نیستی باشه؟تقصیر اون نیست تو انقدر پاکی انقدر پاکی که الان داری به خاطر کاری ک اون کرده خودتو سرزنش میکنی ولی کار اشتباهیه اینکه به کسیم نگی و بزاری بهت دست بزنه اشتباه تره فقط به یکی بگو

مسیحی ام🛐 (همون چشم آبی قبلی)

مامانت کجاست؟

یه هفته خونه باباشه فک کنم نمیدونم

کلا با خانوادم ارتباطی ندارم الان محبور شدم

میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

ممنونمخیلیش تقصیر منهاگه زبون داشتم اینجوری نمیشدخدا لعنتم کنه

ابداا اینجوری نیست تو‌حتی یک درصد هم تقصیری نداری میفهمی حتی یک درصد.

متاسفانه قربانی شدی 

هرکسی هم جای تو بود احتمالا نمیتونست کاری کنه 

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

عزیزم چرا پانسیون میمونی؟

قبلاً هم اذیتت میکرد ؟

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
بابام بهم دست زدحالم از خودم بهم میخورهکاش دختر نبودم اگه پسر بودم خیلی وقت پیش از اینجا رفته بودم پ ...

وا چرا اجازه دادی 

داد میزدی میزدیش با چاقو تهدیدش میکردی 

حتما برو شکایت کن ازش ب ۱۲۳ ز بزن بگو 

دیگه نرو به  اون خونه

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.