2777
2789
عنوان

خانومای که ویروس جدید گرفتن

999 بازدید | 83 پست

من حدود دو هفتست که گرفتم خوب شدم اما گهگاهی سرفه دارم  و بدتر ابنکه به وقتایی در روز یهو شدیدا انرژیم کم میشه دلم مبخاد فقط بخابم شما هم اینطوری شدین؟؟ 

😎💚🐬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم الان ده روزه هی حال به حال میشم مثلا خوبم ولی یهو به قول مشا انرژیم میوفته ....هنوز گلو دردهام خوب نشده معده درد های وحشتناک 🥺خیلی ویروس بدیه نمیره از بدنم بیرون

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
منم الان ده روزه هی حال به حال میشم مثلا خوبم ولی یهو به قول مشا انرژیم میوفته ....هنوز گلو دردهام خ ...

دقیقا معده درد که هفته دوم تجربه کردم الانم زده به گوارش... اصلا نمیتونم کارای خونه انجام بدم اعصابم خورد شده 

😎💚🐬
بابام دقیقا مث توعه خوبه‌ااا ولی سرفش خوب نمیشه اصن

من سه بار در روز سرفه میکنم ولی هنوز سینم انگار ببخشید خلط دارهــ. بدتر اینکه خواب الود شدم خدا به پدرتون سلامتی بده

😎💚🐬
اره منم همین طورم من گوارشی گرفتم الان انگار گلوم میسوزه و سرفه میکنم بخدا دیگه خسته شدم

منم واقعا نمیدونم کی تموم میشه عزیزم هیچ کاری نمیتونم انجام بدم زود انرژیم میره

😎💚🐬