2777
2789
عنوان

چند درصد زیبایی رو داره این خانم❓

144 بازدید | 11 پست

کسی که دوستش مثل آیینه باشه و رنگ پوستشم گندمی رو به سفید

موهای سالم پر پشت تا یه وجب بالای باسن 

ناخن‌های سالم و محکم با صدف قشنگ و سهام کشیده

دندونای سفید و مرتب

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از ۱۰۰ ۶۰

اخه تو همه رو که نگفتی ، حالت چشم صورت بینی

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

توضیح کافی نیست ....

فقط عکس

ولی بدور از شوخی  با پوست صاف و دندونای مرتب و سفیدش ۵۰ درصد زیباییش حله

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
از ۱۰۰ ۶۰اخه تو همه رو که نگفتی ، حالت چشم صورت بینی

بینی گوشی و زاقارت نیست ولی عالیم نیست از بغل قوز نداره

بالا گوشتی و بزرگ

گونه های بزرگ

چشم متوسط و حالت گربه ای

برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
بینی گوشی و زاقارت نیست ولی عالیم نیست از بغل قوز ندارهبالا گوشتی و بزرگگونه های بزرگچشم متوسط و حال ...

۶۰ از صد

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

۹۵حالا بگه واسه پوست و موش و ناخون چ کردهههه

رفتم خونش دیدم یه عالمهههه لوازم مراقبت پوست و مو و بدن و زهرمار داره