2777
2789
عنوان

خانومای که ویروس جدید گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 83 پست
انتی بیوتیک هم بخوریم یا نه من دیشب گرفتم دارم پر پر میزنم نمیدونم برم دکتر یانه چون از امپول وحشت د ...

نخور ما هیچ کدوممون نخوردیم فقط کلد استاپ. مسکن استامینوفن شربت های خلط اور

😎💚🐬

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره انتی بیوتیک برای ویروس باکتریایی جواب میده مثل یه نوع باکتری گلو روده معده ولی ویروس اونم این ج ...

خیلی ممنون که گفتی عزیزم خداکشورچین ازکره ای زمین برداره خستمون کردن هروزیه مصیبت داریم هروزبیماری های جدیدتروپیشرفته تر

تا سه روز اگر تبت قطع نشد نیازی نداری مگر اینکه خدای نکرده بماری زمینه ای داشته باشین که برو دکتر ح ...

اسارتر می‌بخشی 

چرک سینت خشک شده

الان روز ششم بیماریم هستم خلط ریه ام هر روز بیشتر میشه

هیچ مشکل دیگه ای ندارم فقط همین نگرانم کرده اگه برا شما رو به بهبود لطفا برام بنویس منم از نگرانی در بیام

وزن ۷۴ وزن هدف اول ۷۰ هدف دوم ۶۷ هدف سوم ۶۴اسم کاربریم یه گیاه داروییه
من روز چهارم و پسرم ۷ روزه.همش سرفه می کنیم.گوش درد دندون درد و گلودرد لرز دل‌درد.چشم پسرم عفونت کرد ...

دوست منم سرفه میکرد خیلی سرفه انقد که کتفش درد میکرد واقعا باید دوره اش بگذره 🥲🥲🥲🥲

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

دوست منم سرفه میکرد خیلی سرفه انقد که کتفش درد میکرد واقعا باید دوره اش بگذره 🥲🥲🥲🥲

من که چرک خشک کن استفاده می کردم.بعد  حالم بهتر شده بودا اما دیشب تا میومدم بخوابم یه همه‌ی بدنمون ضعف می گرفت تپش قلبم می گرفتم‌افت فشارم نداشتم.اخر رفتم دکتر چند تا آمپول زد تو سرم حالم بهتر شد

من که چرک خشک کن استفاده می کردم.بعد حالم بهتر شده بودا اما دیشب تا میومدم بخوابم یه همه‌ی بدنمون ض ...

فکر کنم منم باید برم چون خیلیییی بدن درد دارم البته اینکه پریود هم شدم تو این وضع بی تاثیر نیست 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍