2777
2789
عنوان

خانومای که ویروس جدید گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 83 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی بده می بینی دل دردش چقدر عجیبه میزنه به کمر

کمردردش نگو..... میزد به گردن و زانوهام من بارها مریض شدم تا حالا اینطوری ویروس نگرفتم معلوم نیست چین لعنتی چه چیز جدیدی دوباره داده بیرون

😎💚🐬

وای من الان دو ماهه سرفه م خوب نشده تو این دو  ماه ۴ بار سرما خوردم الان باز گلو درد دارم 😔😔 دخترم از مدرسه مریض میشه همش اونم الان بااااز سرما خورده 

منم اوایل باردریمه باید چیکار کنیم ؟ 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
خیلی بده می بینی دل دردش چقدر عجیبه میزنه به کمر

از خواب بیدار میشدم از درد درددددد زیاد 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

دستورض داخل نت هست؟ اش و سوپ خیلی میخورم عزیزم

بله فقط سرچ کنید میاد.‌من خودم ۳ سال پیش بدجور بیمار شدم این آش و یک هفته خوردیم. باورتون نمیشه دیگه از این مریضی های ویروسی دچار نشدیم

کمردردش نگو..... میزد به گردن و زانوهام من بارها مریض شدم تا حالا اینطوری ویروس نگرفتم معلوم نیست چی ...

منم مریض شدم الان که بهترم اما زانو درد گرفتم یعنی به خاطر این ویروسه ۰😔

خدا بهت توانشو بده چون حال بد خودم اومد جلوی چشمم من هر کاری میکردم تبم قطع نمیشد شما مسکت سرموقع بخ ...

بدن درد و تب هیچ جونی ندارم

انگار معتادم خیلی درد دارم

به حکمتش دل بسپار(خدا)
کمردردش نگو..... میزد به گردن و زانوهام من بارها مریض شدم تا حالا اینطوری ویروس نگرفتم معلوم نیست چی ...

دقیقا دردش همین طوره

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
منم مریض شدم الان که بهترم اما زانو درد گرفتم یعنی به خاطر این ویروسه ۰😔

اره من زانو درد کمر درد و بازو درد داشتم چند روز بیشتر نیست هفته دوم میزنه به گوارش  کم کم خوب میشی

😎💚🐬