2777
2789
خب چرا نمیگی مادر ؟

تفسیر های زیادی داره 

ولی اصلی ترین دلیلش پیروی از عیسای مسیح هست که خداوند پدرش بوده.

دلیل دیگش که اینه که مادر به دنیا میاره فرزند رو ، و این رابطه انسان و خدا نیست.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اهل سنت هستم عزیزم ❤️💚

بله عزیزم 

متوجه شدم 

ربطی نداره 

شفاعت هم به اذن الله 

داخل قرآن آمده ...

موفق باشید در پناه خدا .

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
تفسیر های زیادی داره ولی اصلی ترین دلیلش پیروی از عیسای مسیح هست که خداوند پدرش بوده. دلیل دیگش که ا ...

معجزه‌ها دادیم و او را با روح القدس تایید کردیم.» آل عمران/سوره۳، آیه۴۵. 

به یاد آر هنگامی که ملائکه به مریم گفتند: خدا به تو به کلمه‌ای از خویش بشارت می‌دهد، نام او مسیح عیسی بن مریم است، در دنیا و آخرت آبرومند و از مقربان است.

این آیات در قرآن در مورد حضرت عیسی ع است که فردی مقرب و آبرومند در درگاه خداست .

و خداوند ایشان را بنده خود معرفی کرده در آیات دیگر قرآن که توسط معجزه از حضرت مریم به دنیا آمده اند ...

و خداوند شریکی در ذات خودش ندارد 

همه بشریت و تمام پیامبران اهل کتاب بندگان خدا هستند و از بندگی خدا ابایی ندارند .

و اینکه بشارت آمدن احمد (حضرت محمد مصطفی ص) را بعد حضرت عیسی ع  از زبان مبارک خود حضرت عیسی ع بشارت داده شده  

و این هم در کتاب  آسمانی ما آمده .

معجزه‌ها دادیم و او را با روح القدس تایید کردیم.» آل عمران/سوره۳، آیه۴۵. به یاد آر هنگامی که ملائکه ...

در اسلام میگن بنده ، در مسیحیت میگن فرزند 

در مفهوم هیچ فرق و برتری ندارن.

منظور از فرزند هم مفهوم عمیقیه.

و با احترام به نظر شما ، طبیعتا من مرجعم قرآن مقدس نیست💚

و حرف آخرتون کاملا درسته.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

در اسلام میگن بنده ، در مسیحیت میگن فرزند در مفهوم هیچ فرق و برتری ندارن.منظور از فرزند هم مفهوم عمی ...

پیامبر صاحب شریعت هم بزرگوار و صاحب کتاب هستند. 

اما فرزند اگر به معنی تولد باشه 

شرک محض است 

چون خداوند خالی از زاد و ولد هست 

و همه مخلوقات خدا هستیم .

حضرت عیسی ع هم راضی نیستند که فرزند خداوند خطاب بشن ..

بلکه ایشان جز بندگان مقرب و برگزیده خداوند هستند .

چون اگر فرزند خدا باشند 

نعوذ بالله نستجیر 

خدای یک 

خدای دو 

میشود 

که من حتی از لفظش میترسم .

چون در کتاب ما آمده همه چیز قابل بخشش هست 

الا شرک 

یعنی شریک قائل شدن برای الله متعال .

هم خودشان و هم مادر گرامیشان بسیار بندکانی خاصی بودن. 

مادر گرامی ایشان جز زنان برتر بهشتی هستند .♥️

وجود خداوند تشکیک ناپذیر هست 

یعنی ذات خداوند اینقدر بزرگ هست که قابل تقسیم نیست که بخواهد فرزند داشته باشد .

ما همه پیامبران اسمانی رو قبول داریم و یکتاپرست هستیم 

مثل حضرت ابراهیم علیه السلام که حنیف و یکتاپرست بود.

و این که دین مرحله به مرحله با توجه با رشد فکری انسان ها رشد کرد و به آخرین و کامل ترین مرحله رسید و حجت بر همگان پایان یافت .

هم کلامی زیبا و متفکرانه ای بود 

خوشحال شدم در پناه خدا  .

کجا شکر؟ شکر چیه ش؟؟خشکسالی شده هرروز داریم با بالا رفتن قیمت جون میدیمهرروز یه فتوا میدن که چون دلا ...

دركت ميكنم عزيزم 

ولي اينا كار خدا نيست كار كساييه كه با اعمالشون مردم رو دين زده كردن 

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

در اسلام میگن بنده ، در مسیحیت میگن فرزند در مفهوم هیچ فرق و برتری ندارن.منظور از فرزند هم مفهوم عمی ...

عبسي مسيح ب زودي ب دنيا رجعت ميكنه و شما حضرت رو ميبيني براي زودتر شدن اين قرار دعا كن

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

تفسیر های زیادی داره ولی اصلی ترین دلیلش پیروی از عیسای مسیح هست که خداوند پدرش بوده. دلیل دیگش که ا ...

خدا اصلا ماهیت نداره عزیزم

پدر وقتی هست که اسپرم وارد رحم زن بشه اینجا اون پدر هست و اون مادر 

و خدا کلا نه فرزندی دارد نه پدر مادری 

حضرت عیسی هم ب اذن خدا در رحم حضرت مریم مقدس قرار گرفته شده و ب دنیا اومدن 

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

خدا اصلا ماهیت نداره عزیزمپدر وقتی هست که اسپرم وارد رحم زن بشه اینجا اون پدر هست و اون مادر و خدا ک ...

گلی وقتی هم دین نیستیم 

طبیعیه که سر این مسائل باهم تفاهم عقیده نداریم 

درست و غلط هامون فرق داره و هیچ ایرادی هم نداره

ولی نظر شما برای من محترمه💚

صد در صد هست

شک ندارم

اگه کسی دوست نداره یعنی جوری زندگی نکرده که از اون ور خیالش راحت باشه. همه ترس داریم اما قطعا بودنش بهتر از نبودشه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...