2777
2789
چرا میگی پدر ؟

چون پدر حقیقی ماست 

پدر بودنش ، نشون دهنده رابطه محبت آمیز و مراقبتی خداوند و انسان هاست.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

دیگ بالاتر از قران که نیست توصیفات بهشت و جهنم کامل تو قران اومده بعدم خدا از سر ظلم به بنده ای جهنم ...

فرقش اینه که خدا خودش اون بخاری(اینجا جهنم) رو ساخته و تحت کنترل کاملشه اما مادر فقط یک نظاره گره. 

به هر حال این تاپیک در مورد آرزومون پرسیده و نه چیزی که واقعاً وجود داره. «دوست دارید که بهشت یا جهنم واقعی باشه؟» برای رویاپردازیه. 

فکر میکنم شخص متعصبی هستی مثل مادر پدرم. 

ردم واقعاً 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون پدر حقیقی ماست پدر بودنش ، نشون دهنده رابطه محبت آمیز و مراقبتی خداوند و انسان هاست.

خب چرا نمیگی مادر ؟

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

کجا شکر؟ شکر چیه ش؟؟خشکسالی شده هرروز داریم با بالا رفتن قیمت جون میدیمهرروز یه فتوا میدن که چون دلا ...

وضعیت خوب نیست قبول دارم

ولی چیزی که خدا می بینه رو ما نمی بینیم.. 

در ضمن ناشکری می تونه همیشه شرایط رو بدتر کنه

مستقیم از خود خدا بخواه اینجوری قشنگتره ....البته نظرو عقیده شما هم محترم💙

آیه ولایت خوندی در قرآن ؟

ولی و سرپرست شما خدا 

رسول الله 

و مومنانی هستند که ذکات میدهند در حال رکوع 

که در تفاسیر حضرت علی ع نام برده شده .

زیرا بگواهی تاریخ در مسجد شهادت دادن که حضرت علی ع بوده اند  که در حال رکوع ذکات انگشتری دادند به فقیر .

وقتی کسی سرپرست ماست 

یعنی بعد خدا امور ما به ایشان واگذار شده ...

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
کجا گفتن گوشت حرومه شما که داری فتوا میدی ما ک نشنیدیم

چند سال پیش یکی از مراجع گفت 

که محمدرضا عالی پیام ( آقای هالو ) 

شعری در ضم این فتوا نوشت و توی انجمن امیرکبیر تهران خوند و بعد از اون بردنش اوین 

فرقش اینه که خدا خودش اون بخاری(اینجا جهنم) رو ساخته و تحت کنترل کاملشه اما مادر فقط یک نظاره گره. ب ...

خدا جهنم رو ساخته (دنیا) یا ماها که غیر حرف خدا میکنیم و جهنم میکنیم دنیارو خدا تمام راه درست و زندگی پر از ارامش رو بهمون گفته اما ماییم که به هر دلیلی غیر حرفش میکنیم بعد میگیم چرا انقد زندگی جهنمه شاید کمی تعصب داشته باشم برای کل اعتقاداتم اما جواب چرا های تو ذهنم و زفتم دنبالش و با منطق قبول کردم نه تعصب 

من که معتقد نیستم دیگه اعتقادمم از خدا هم گسسته شده

معلم ها وقتی امتحان می گیرن سکوت می کنن.. 

شاید اینکه بعضی اوقات صداش می کنیم و پاسخ نمیده، داره یه امتحان می گیره از هممون

نشونه های وجود خدا خیلییی زیاده

یه نگاه کوچولو به اطرافت هم بندازی متوجه میشی

کجا شکر؟ شکر چیه ش؟؟خشکسالی شده هرروز داریم با بالا رفتن قیمت جون میدیمهرروز یه فتوا میدن که چون دلا ...

همیشه اینقد سیاه میبینی 

اگر بخوایی نعمت های خدا رو بشمارید به خدا که عاجزید 

تن سالم 

بنده خدا تعریف میکرد بچه ام معلول ذهنی 

همش جیغ میزنه 

کنترل راه رفتن نداره

پولم زیاد دارم 

اما هیچ چاره ندارم 

اعصابش به هم ریخته بود 

می‌گفت بزارم بهزیستی ...

یکی سرطان خون داره 

هر ثانیه منتظر مرگ خیره شده به سقف