2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهشت و جهنمی وجود نداره اگه دنیاتو خوب درست کنی یعنی تو بهشت افکار خودت هستی و اگر دنیاتو نابود کنی و به ادمای دیگه ضربه بزنی تو تا ابد تو جهنم قلب و افکارت میسوزی

کاش میدانستی تو برای من یک رویا هستی-

واقعاً شیرینی زیاد آدمو زده میکنه😰

قرآن کریم در مواردی به این موضوع اشاره فرموده که: «إِنَّ الَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ کانَتْ لَهُمْ جَنَّاتُ الْفِرْدَوْسِ نُزُلًا؛ خَالِدِینَ فِیهَا لَا یبْغُونَ عَنْهَا حِوَلًا؛ کسانی که ایمان آوردند و کارهای شایسته انجام دادند، باغ‌های بهشت برین محل پذیرایی آنان خواهد بود. آن‌ها جاودانه در آن خواهند ماند و هرگز تقاضای نقل مکان از آنجا نمی‏کنند.» درواقع افرادی که در بهشت به سر می‌برند، در آنجا باقی می‌مانند و پایدار در آن زندگی می‌کنند اما به هیچ وجه منتظر تغییر و تحول نیستند که جای خود را تغییر بدهند. 

تقاضای نقل مکان نمی‌کنند 

چون به شدت راضی هستن. 

در بهشت تحرک و پویایی و تکامل هست 

نعمت های که نه چشمی دیده 

و نه گوشی شنیده .

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
گلی وقتی هم دین نیستیم طبیعیه که سر این مسائل باهم تفاهم عقیده نداریم درست و غلط هامون فرق داره و هی ...

اصراری نیست ❤️

عزیزی شما 

کسی سوالی درمورد فرزند خواندگی داره بپرسم ازم جواب میدم مجرد هستم اما بزرگترین آرزوم اینه ی روزی بتونم سرپرست بچه یا بچه هایی بشم که بدسرپرست هستن ❤️‍🩹

قرآن کریم در مواردی به این موضوع اشاره فرموده که: «إِنَّ الَّذِینَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ ...

احتمالش هست که انسان ها هوششون تا حد حیوانات پایین اومده باشه و خدا این قدرت رو داره تا این هوش و خودآگاهی رو از ما بگیره؛ پس برای همین در بهشت با چیز های ساده راضی هستن. انتظارات پایین اومده.

با خواهرام که حوزه جامعه الزهرا درس می خونن این حرف رو زدم و اونا میگفتن این که میگی ممکنه. البته ما هیچ وقت نمی دونیم. 

ردم واقعاً 

احتمالش هست که انسان ها هوششون تا حد حیوانات پایین اومده باشه و خدا این قدرت رو داره تا این هوش و خو ...

هوش انسان ؟!

انسان اشرف مخلوقات هست 

خداوند به عنوان کامل ترین موجود انسان رو خلق کرد 

و از فرشتگان خواست که در مقابل انسان سجده کنند 

به خاطر این که این مخلوق آیینه نمایش قدرت متعالی خدا بود 

و در آنجا در محضر ائمه اطهار و در جوار این بزرگواران مراحل تکامل معرفتی رو طی میکنیم 

چه طور میشه از نظر عقلانی  خداوند برای نعمت های 

محدود ،فانی ، قلیل ، دنیا عقل انسان رو کامل و در سطح بالا 

بعد رفتن به مکانی که ابدیت ماست ، همه چیز باقی و کامل و در حد اعلی خود هست 

برای بهره برداری از این نعمت هوش انسان رو کم کرده باشه !!!!!!؟

خداوند میفرماید پاداش بهشتیان به غیر حساب هست 

یعنی بی حد و حصر 

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ