2777
2789

من مامانموخیلی خیلی دوست دارم عاشقشم.اما کاش وقتی باش حرف میزدم ازدردی.ارومم میکرد بم حق میداد امااینجوری نیست من خرحرفی بزنم اخرش همه تقصیرا رومیندازه گردن من .اینم بگم من خودم مامان دوتابچم کوچیک نیستم.دلم پره فقط یه بارکاش بم حق میداد 😭قبلنا زنگ میزدم میگفتم وضعم اینجوریه میگفت به من نگو که اینجاغصه بخورم.چون ازم دوره.خب به کی میگفتم خواهرم ندارم که به اون میگفتم.میدونم مامانی سن بالا اونام ازماماناشون چیزی خاصی یادنگرفتن درباره این چیزا که امروزه هست که چجوری بابچه هاتون رفتارکنید.اما خب دله دیگه نمیتونه اینجوری اروم شه.چراهمش بم کنایه میزنه چرا براکاری تشویقم نمیکنه.یه بار کنارضرفشویی وایستاده بودم شیر گذاشته بودم رواجاق سوخت مامانم اومددید گفت شیردرست کردن کارهرکسی نیست .من بغضم گرفت میخاستم دادبرنم به زورریختم توخودم احساس کردم قلبم تیکه شد.بیشتربرااین داشتم اون شیرو درست میکردم که به مامانم ثابت کنم من بلدم.مامانا بچه هاتون دلبنداتون هستن

خیلی دوسش دارم.یه وقت فک کنم اگه اون نباشه دیووونه میشم.کاش یه بارم بم میگفت تومیتونی اما نه برعکس .یه بارنشسته بودم تواتاق یکی دیگه بود زن داداشش رفت تو اونو دید داشت ارایش میکردبش گفت ماشالله ماشالله خوشگل شدی.من بغضم گرفت حسودیم نشد اما کاش یه باربه منم...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط اومدم یچیزی بگم اونجا که گفتی مامان سن بالا ربطی نداره مامان خودم سن بالا بود و فرشته بود و مامان هایی میبینم که جوونن و دقیقا همین رفتار مادر شمارو دارن

هرکه در این بزم مقرب تر است،جام بلا بیشترش میدهن!

عزیزم💔

تا حالا از احساسات بعد از اینکه از ی چی ناراحت میشی گفتی؟

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
ببخشیدناراحتت کردم.خودم باگریه وبغض اینارونوشتم .یه اشاره هایی کردم اماگفت چته سخت میگیری

نه عزیزم این حرفا چیه،کار خوبی کردی تاپیک زدی.

شاید واقعا بلدن نیستن،بعضیا عمدا این رفتارها رو ندارن،نمیدونن چقدر ناراحت کنندست و عمیقا دل میشکنه

واقعازدی به هدف.مطمعنم عمدی نیست امادل ماکه شکسته

خب چون رفتار خیلی از مادرای نسل قدیم رو دیدم و میدونم خیلی از آدما قربانیِ این رفتارای غلطِ غیر عمد شدن.

امیدوارم ما بتونیم با بچه هامون دوست باشیم و بهشون عشق هدیه بدیم