2777
2789
عنوان

متاهلا اگر یک نفر از خانواده تون خیلی به شما وابسته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 44 پست
اگه نمیتونی بری پیشش خب بیارش ولی سعی کن از بقیه اعضای خانوادت غافل نشی

به نظرت شوهرم سختش نمیشه؟ شرایط این آدم الان خیییییلی سخته فکر کن تمام مالش از دست داد بعد سکته مغزی کرد الان میتونه حرف بزنه و راه بره ولی معلوم نیست کی زندگیش سرپا بشه از طرفی هم من رو خیلی دوست داره هر روز بهم زنگ میزنه شوهرم میگه برو بیارش اینجا ولی میترسم زمان بخوره خسته بشن 

متعهد به یکی از شریف ترین مردهای روزگار 

عزیزم الویت زندگیته سعیتو بکن ببین شوهرت تا چه حد راضیه

ترسم از همین شوهرم دوسم داره الانم میگه هر تصمیمی بگیری من پشتت هستم ولی میترسم ته دلش راضی نباشه یا طولانی بشه خسته بشه مدیونش میشم اونم یه جوون که داره برای این زندگی خودش رو به آب آتیش میزنه نمی‌خواهم حقی ازش ضایع بشه از طرفی اونم شرایطش خیییییلی بده تمام مالش از دست داد بعد سکته مغزی کرد خیلیی هم من رو دوست داره انگار چشمش به من😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تو خونه خودت مطمئنا مشکل پیش میاد درست ترین راه چیزیه ک گفتم

فعلا هیچ جایی نداره تا شرایطش بهتر بشه تمام مالش از دست داد بعد سکته مغزی کرد 😭

اهاناره امکانش هستمخصوصاً اگر بچه شیطون داریادم دلش میمونه ،من جاش شما نیستم و شرایططونو خبر ندارمفق ...

تمام مالش از دست داد بعدش سکته مغزی کرد فعلا صفره تا حالا یه زمینی داره براش بفروشن زمان میبره یه پولی دستش بیاد بعد اصلا با این شرایط دیگه کار نمیتونه بکنه که😭

به نظرت شوهرم سختش نمیشه؟ شرایط این آدم الان خیییییلی سخته فکر کن تمام مالش از دست داد بعد سکته مغزی ...

خب ی مدت بیارش به خاطر دل خودت و اینکه شوهرتم راضیه ببین چطور میشه ان شالاکه مشکلی پیش نمیاد خدا خیرت بده معلومه خیلی با وجدان و دلسوزی 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

خوب چه نسبتی باهاتون داره؟ باید ببینید نظر همسرتون پیرامون اون اقا و شرایط موندن ایشون چطوریه

داییم هستش شوهرم میگه بیارش ولی میترسم بعدا خسته بشه خیلیی نگرانم اصلا نمیدونم باید چیکار کنم این وسط مامانم خیلی کارها میتونه بکنه ولی مغزش تعطیله خیلی بی فکر و خودخواهه

خب ی مدت بیارش به خاطر دل خودت و اینکه شوهرتم راضیه ببین چطور میشه ان شالاکه مشکلی پیش نمیاد خدا خیر ...

ممنونم عزیزم انشالله دل مهربونت همیشه به شادی و سلامتی بتپه ❤️ 

میتونم بدونم چه نسبتی داره و چقدر میمونه؟من باشم میارمش و سعی میکنم ی جور دیگه جبران کنم برای همسرم ...

داییم نمی دونم چه قدر بمونه شرایطش خیییییلی سخته تمام مالش از دست داد بعدم سکته مغزی کرد😭

کسیو نداره نگه ش داره؟یا حداقل نوبتی بشه؟چرا مادرت نمیبره؟

مامانم به راحتی میتونه نگه داره منتها اصلا توی شرایط سخت قدرت تصمیم گیری نداره به خدا هر وقت یه سختی پیش اومد یه شری به پا شد یکی اول باید بیاد مامان من رو نگه داره 😩..الان خونه یه دایی دیگمه من خیلی نگرانشم تا کی اونجا بمونه خداییش زن اون هم خیلی خانمی کرد این مدت 

مامانم به راحتی میتونه نگه داره منتها اصلا توی شرایط سخت قدرت تصمیم گیری نداره به خدا هر وقت یه سختی ...

نوبتیش کنین عزیزم یک ماه شما یک ماه مادر یک ماه دایی دیگه یا پرستار بگیرین براشون

اینجوری شما هم وقت میکنی به زندگیت برسی

نوبتیش کنین عزیزم یک ماه شما یک ماه مادر یک ماه دایی دیگه یا پرستار بگیرین براشوناینجوری شما هم وقت ...

ممنونم عزیزم انشالله قلب مهربون تون همیشه به شادی و سلامتی بتپه 

از خانوادم باشه؟؟خودم میرم پیشش خانواده همه چیززززه از اونجایی هم شوهر عاقلی دارم کنار میاد

شرایطش جوریه که ضرر مالی بزرگی کرده همه خونه زندگیش از دست داده