2777
2789
عنوان

شعور چیز خوبیه ک مادرشوهر من نداره

278 بازدید | 18 پست

ساعت چهار صبح زنگ زده 😐اونم نه ی بار سه چهار بار 

واقعا عقلت نمی‌رسه زن؟؟؟

(کار واجبی هم ندارن قرار بود پدرشوهرم بره بیمارستان برای ی کار سرپایی ک نمیگم چی حالا)

شوهرم قرار بود بره باهاشون و رفته برای چی به من زنگ میزنی پس اونم چهار صبح واقعا خدا عقل بده خداروشکر سایلنت بودم وگرنه قطعا با ی طپش قلب شدید مواجه میشدم 

این کاربری دست چند نفره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مامان من یه بار ۳ نصف شب زنگ زده بود اره داداشت کرونا گرفته گفتم خوب من الان چیکار کنم من اصلا دکترم ...

خوب واقعا کاری از دستت بر میومد ک زنگ زده؟الان منم هیچ کاری از دستم بر نمیاد بچه کوچیکم دارم شوهرمو قرار بود بره ک رفته روانی برای ب من زنگ زدی آخه 

این کاربری دست چند نفره 

اگر سنش بالاست طبیعیه .

در این سن استرس زیاده .عجولند حرف حرف خودشونه .

تشخیص خوب و بد هم کم میشه .

لجباز هم میشند .

مثل بچه هان .

زن هم باشه و ضعیف همینه به همه چی پینه میبنده .

طبیعیه .

به قول خودتون شعور کم میشه .ولی عمدی نیست .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
خودشون که بیدارن فکر میکنن همه بیدارن

واقعا هم 

حالا من آدم بشدت بد خوابی هستم اگه اون موقع با صدای زنگ بیدار میشدم قطعا تا الان طپش قلب شدید پدرمو درمی‌آورد باهم ممکن بود بچه هم بیدار بشه نمی‌دونم کی قراره شعورش برسه

این کاربری دست چند نفره 
خوب واقعا کاری از دستت بر میومد ک زنگ زده؟الان منم هیچ کاری از دستم بر نمیاد بچه کوچیکم دارم شوهرمو ...

خواهر روانی نیست .

اگر سنشون بالاست طبیعیه .

خوب واقعا کاری از دستت بر میومد ک زنگ زده؟الان منم هیچ کاری از دستم بر نمیاد بچه کوچیکم دارم شوهرمو ...

نه من یه شهر دیگه ام یکساعت راهه بعدم من با داداشم و زن عنش قطع رابطه ام 

زنش هی به اینا سیخ میزد مامان منم به همه زنگ زده بود نصف شب وای بچم مریضه چیکار کنم

اگر سنش بالاست طبیعیه .در این سن استرس زیاده .عجولند حرف حرف خودشونه .تشخیص خوب و بد هم کم میشه .لجب ...

۵۳سالشه نمی‌دونم دیگه پیر حساب میشه یا میانسال والا از چهار سالگیش میشناسم تمام صفاتی ک گفتین رو داره 

این کاربری دست چند نفره 
واقعا هم حالا من آدم بشدت بد خوابی هستم اگه اون موقع با صدای زنگ بیدار میشدم قطعا تا الان طپش قلب شد ...

شما گوشیت سایلنت بود .تپش قلب من هم دارم .مادرم هم .

هر زمانی شد چند تا ایت الکرسی بخونید خوب میشه .

۵۳سالشه نمی‌دونم دیگه پیر حساب میشه یا میانسال والا از چهار سالگیش میشناسم تمام صفاتی ک گفتین رو دار ...

بله .نه عزیزم پیر حساب میشه از این سن عقل روبه زوال میره .مخصوصا کسانی که به ضعف کشیده شدند .و از مغزشون در فعالیت ها کار نکشیده مثلا در کلاس های علمی فکری نیستند یا درس نمیخ‌ونند یا ورزش نمیکنه پرخ‌وری میکنه

بله .نه عزیزم پیر حساب میشه از این سن عقل روبه زوال میره .مخصوصا کسانی که به ضعف کشیده شدند .و از مغ ...

منظورم چهل سالگیش بود چهار سال نوشتم 

افرین چ دقیق توصیف کردی 

این کاربری دست چند نفره 
منظورم چهل سالگیش بود چهار سال نوشتم افرین چ دقیق توصیف کردی

فرقی نداره .اگر شیوه زندگیش عوض نشه زوال عقل بدتر هم میشه .

مستقیم نمیشه بهشون گفت .فقط باید مجبورشون کلاس ورزشی و امثالش ثبت نام کنند .فعال باشند داخل جامعه .نصف دردسرای شما هم کم میشه 

اگر سنش بالاست طبیعیه .در این سن استرس زیاده .عجولند حرف حرف خودشونه .تشخیص خوب و بد هم کم میشه .لجب ...

پیری برا هممون هست 

یه جوری باشیم پیر شدیم کارما جواب خوبیامونو دل مهربونمونو بده