2777
2789
عنوان

بی تعصب جواب بدید (لطفا زیر 18 نیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 28103 بازدید | 549 پست

من خودم با کسی ازدواج کردم که حتی کار هم نداشت اونموقع ولی دیدم خانواده حمایتگری داره و خانواده خودمم حمایتگر بودن شکر خدا و از همه مهمتر سال ۸۶ اوضاع مثل الان نبود اصلا 

بازم اگه می‌دیدم خانواده طرف حمایت نمیکنن ازدواج نمی‌کردم باهاش 

اگه هیچی نداشته باشه باید ببینم تحمل خودم چقدره ؟و اینکه پسره پتانسیل پیشرفتو داره؟مثلا تحصیلاتی مها ...

مال من نیست 

دختر 21 

پسر 24

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست بودن با بعد ازدواج خیلی فرق داره گلم

بالاخره دستاورد مالی نداشته

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

به حرف دلت گوش کن

حتی اگر هیچی نداشته باشه 

فکر کن چند سال باید کار کنه تا بتونه فقط یه خونه کرایه کنه؟؟؟حالا هزینه ازدواج و ... بماند

حداقل 10 سال

باورم نمیشه که اینهمه ادم دومی رو انتخاب کردن !اولی میگی بالاخره کارش درست میشه دیگه ‌ ، یعنی به خاط ...

3 سال صبر کرده هیچ دستاورد مالی نداشته 

اولی رو زمانی انتخاب میکردم که عرضه درست کردن همه ی اینارو توش ببینم و براش صبر میکردم حداقل کار و ماشینشو جور کنه بعد ازدواج کنیم ترجیح میدادم دوست بمونیم تا اینارو درست کنه

اولی چی

خیلی انتخاب سختیه ولی شما به نظرم در کنار استفاده از تجربیات بقیه باید با توجه به روحیات خودتون تصمیم بگیرید ،مثلا شاید یه نفر اگر دنیای ثروت رو بهش بدن بازم با فرد مورد علاقه اش که ثروتی نداره ازدواج میکنه و خیلی هم خوشبخته  ،یکی دیگه منطقی تره و ثروت رو به عشق و علاقه ترجیح بده و با فرد ثروتمند ازدواج  میکنه و اینطوری خوشبخته 

بعد هم یسری مسائل هست که بهتره درنظر بگیرید که چند نمونه اش رو الان تو ذهنم میاد 

یکی اینکه شما و نفر اول چند سالشه ؟آیا فرصتی دارید که بتونید از صفر شروع کنید ؟

بعد باید با خودتون کنار بیایید ،ببین میتونی تحمل کنی و ببینی فلان فرد  که همزمان با شما ازدواج کرده وضع و زندگی اش از شما بهتره ،خودت رو باهاشون مقایسه نمی کنی ؟شاید زمان ببره تا زندگی شما مثل زندگی اونا بشه ،شاید حتی نتونید تا آخرش ،خونه و زندگی مثل اونا داشته باشید،ببینید این مسائل چقدر براتون مهمه 

کلا باید همه جوانب رو  در کنار استفاده از تجربیات دیگران و با درنظر گرفتن با روحیات خودتون  چه برای ازدواج با فرد اول چه با فرد دوم  در نظر بگیرید ،به نظرم بیا تصویر سازی کن بگو الان با فرد اول ازدواج کردم زندگی ام اینه و ...بعد بگو با فرد دوم ازدواج کردم و زندگی ام اینه ،ببین کدوم رو انتخاب می کنی 

۱۱ سال پیش شرایط مشابه شما رو داشتم با مردی که نه کار داشت نه پول نه خونه ازدواج کردم خیلی سختی کشید ...

خوشبختی؟ 

هیچکدوم 

عیرانی عزیز ، لطفا آدم باش ، پِهِن بودن آسونه آدم بودن کار هر کسی نیست. یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

ببین من زیر هیجده ام (۱۷ سالمه) به نظر من اگ اولی رو عاشقشی با اون باش . دومی رو باید بسنجی ببینی حا ...

حتی اگر هیچی نداشته باشه