2777
2789
عنوان

بی تعصب جواب بدید (لطفا زیر 18 نیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 27811 بازدید | 549 پست
آدما بر اساس تجربه های خودشون نظر میدن ، من باشم اولی رو انتخاب میکنم اینکه میگن عشق بعد ازدواج از ب ...

خیلی خوب گفتی شما.شوهر من چند شب پیش داشت بخاطر اینکه یه  شرکت راه انداخته و بخاطر مشکلات مالی خیلی چیزهارو از دست دادیم و سختی کشیدیم خودش سرزنش میکرد من گفتم فدا سرت میتونست بدتر از این بشه ....عاشق شدن راحته عاشق موندن سخت.

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
خوشبختی؟

گاهی آره گاهی نه

هر زندگی یه چیزایی کم داره یه چیزایی زیاد 

مهم اینه که زود بدی همو فراموش میکنیم و ادامه می دیم

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی برام سوال شد استارترچطور این سوالو میپرسیباهاش سه سال دوست بودی چطوری میتونی راحت گزینه دو رو ان ...

وضعیت من نیست عزیزم 

راحت نبوده 3 سال پدرش دراومده ک دیگه میخواد ببینه راه درست چیه 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

آدما بر اساس تجربه های خودشون نظر میدن ، من باشم اولی رو انتخاب میکنم اینکه میگن عشق بعد ازدواج از ب ...

مرسی عزیزم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

هیچکدوم با همسر خودمتا همسرمو دارم اصلا مرد هایی با همچین شرایطی به چشمم نمیان☺️😂😂😂😂

😂🩷

هیچکدوم

واقعا هیچکدوم گزینه مناسبی نیست... نه زندگی بدون پول خوب رو میشه تحمل کرد و به امید ایشالا و ماشالا و فردا موند اونم با این اوضاع و این تورم

نه زندگی بدون عشق و محبت رو میشه تحمل کرد

یاد خوبان نه حساب است که فراموش شود، نه چراغ است که خاموش شود

من خودم با کسی ازدواج کردم که حتی کار هم نداشت اونموقع ولی دیدم خانواده حمایتگری داره و خانواده خودم ...

الان خوشبختی 

خب نداشته باشه شما حداقل چیزی که بعد ازدواج میخوای یه خونست که بتونید اجاره کنید ولی توی دوستی نیاز ...

درسته 

میدونی وقتی ب کسی برسی دیگ برات ذوقش تموم میشه عشق قشنگ ک بهش نرسی.من گزینه دوم رو انتخاب میکنم

کی‌گفته‌گلم مابعدخیلی تلاش رسیدیم الان زندگیه خیلی خوبیداریم 

نخواستین بشه دیدین شد   
اولی رو زمانی انتخاب میکردم که عرضه درست کردن همه ی اینارو توش ببینم و براش صبر میکردم حداقل کار و م ...

هرچقدر طول بکشه؟