2777
2789
عنوان

بی تعصب جواب بدید (لطفا زیر 18 نیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 27775 بازدید | 549 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره چکن میگی مطمینی ک اوکی میشهو از خودمم مطمینم ک میتونم تو شرایط مال کمک کنم

مرسی عزیزم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من بین پسر ساکت و صبور طلا فروش محلمون که همه چیز از بهترین رو داشت و پسر تندخو و عصبیه همسایه که هی ...

خوشبختی؟ 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

باورم نمیشه که اینهمه ادم دومی رو انتخاب کردن !

اولی میگی بالاخره کارش درست میشه دیگه ‌ ، یعنی به خاطر کسی که دوسش دارین انقدر هم حاضر نیستین صبر کنین ؟!! واقعا میارزه براتون که کنار کسی عمرتون رو بگذرونین که دوستون نداره ولی خونه و ماشین داره ؟ 

۱۱ سال پیش شرایط مشابه شما رو داشتم با مردی که نه کار داشت نه پول نه خونه ازدواج کردم خیلی سختی کشیدم تا به موقعیت الانش برسه الان یه شغل خوب با پرستیژ عالی داره یه زندگی خوب داریم ولی من تو بهترین روزای زندگیم سختی کشیدم.الان حاضره هرکاری کنه فقط منو از دست نده

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
سلام.. امیدوارم حال دلتون عاالی ببخشه خانوما🥰🥰واقعا تصورتون اینه که زیر ۱۸ ها بچن؟یا اینکه نمیتونن ...

عزیزم نه اینکه توهین باشه فقط اینکه بیشتر از روی احساسات نظر میدن 

ببین من زیر هیجده ام (۱۷ سالمه) به نظر من اگ اولی رو عاشقشی با اون باش . دومی رو باید بسنجی ببینی حالا ک سنتیه آیا میتونی باهاش کنار بیای؟ من خودم از یکی خوشم میومد ولی اون سنتی بود باعث شد انقدر اذیت بشم ک حالم ازش بهم بخوره ..

بعدم هیچکس از آینده خبر نداره شاید پسر اولی میلیارد بشه دومی بیکار پس ببین الان حالت با چی خوبه دلت چی میخواد

آدما بر اساس تجربه های خودشون نظر میدن ، من باشم اولی رو انتخاب میکنم اینکه میگن عشق بعد ازدواج از بین میره هم چرته لابد آدم درستی رو انتخاب نکرده بودن، اتفاقا خیلی هم شیرینه

شما ببین تو خودت میبینی با بی پولی و سختی ولی عوضش با یه عالمه عشق کنار بیای و دم نزنی؟ زندگی بالا پایین زیاد داره اگه فکر میکنی ممکنه تو سختی ها جا بزنی و سرکوفت بزنی به طرف مقابل اصلا سمتش نرو 

من تو را تا بیکران ها،من تورا تا کهکشان ها، از زمین تا آسمان ها دوست دارم... ♥ ‌👰🏻🤵🏻
ممنونم.فقط زود و احساسی تصمیم نگیر.من با شوهرم دوست بودم و وقتی اومد خواستگاریم مامانم مخالف بود چون ...

مرسی عزیزم ممنون که راهنمایی کردی خواهرانه و نوشتی برام🩷

کسی که دوسش دارم انتخاب میکنم

حتی اگر هیچی نداشته باشه