ازدواج با مرد مورد علاقت که نه کار داره(ولی کارش مطمئنا درست میشه) نه خونه نه ماشین فقط دوسش داری و دوست داره خانواده دار و خوش اخلاق هم هست و دوست بودید
ازدواج با مرد معمولی که علاقه ای بهش نداری و سنتیه خونه و ماشین داره کار داره خانواده داره و اخلاقش خوبه
کدوم
خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂
آره دیگه قیمت ماشین ک میتونی گوگل کنی و قیمت خونه هم محله های پایین شهرتون بزن ببین چقدر آگهی کردن واقعا سخته بدون کمک خانواده و از صفر مطلق دیگه نمیشه زندگی ساخت 🤧
عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خونواده خیلی مهمه اخلاق خیلی مهمه پول و خونه و ماشین اینا مهمن ولی اگ نباشه هم بدست میان
اماااا اخلاق بد درس بشو نیست
ببین خودش و خونوادش چطو رفتار میکنن باهات
دردیست در این سینه که همزاد جهان است .. یاد ندارم مادرم دعام کرده باشه سپیدبخت بشم عوضش وقتی بچه بودم همیشه میگفت روز خوش نبینی💔🥀بخدا ندیدم� شنیده بودم غموغصه آدمو پیر میکنه اما ندیده بودم تا وقتی به خودم اومدم دیدم تو سن کم همه موهام سفیدن و خودم شکسته
اصلا چه تضمینی هست بعد اوکی شدن شرایطش بازم منو بخواد!
پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.
نامزدم اولیه چند بار پرسیدم ولی بچها گفتن باید پولدار باشه البته شغلش اوکیه من واقعا دوسش دارم به نظرم عشق یه بار اتفاق میوفته بقیش فقط اون قبلیه رو تداعی میکنه
من خودم پول رو ملاک قرار ندادم، بابام پولداره، ولی شوهرم وقتی اومد خواستگاری هیچی نداشت ۲۴ سال سن داشت تازه استخدام شده بود پدرومادرش هم حمایت نمی کردن، خیلی روزهای سختی از نظر مالی داشتیم الان ۱۵ ساله ازدواج کردم شکر خدا خونه خوب و ماشین و باغ داریم ولی به معنای واقعی جر خوردیم تا به اینجا رسیدیم، خودم دختر شوهر بدم حتما حتما اوضاع مالی پسر رو در نظر می گیرم چون خیلی مهمه