2777
2789
عنوان

یه مرد مسن تر از بابام دایرکت داده

516 بازدید | 39 پست

که بیا آشنا شیم مجردم فلان 😑😑😑😑😑 

اینا مریضن یا چی ؟ یه مرد ۵۰ساله از کجا این همه اعتماد به نفس گرفته که بره دایرکت دختر ۱۸ ساله!! 

بیسوادم نیس که بگم اوشکوله بعد سلام نوشته بود کارمند شرکت نفت 

چاق زشت شکمش بشکه 💩

اه حالم بهم خورد موندم چی بگم بهش 

گفتم چه وقیح و بلاک کردم 

شایدم زن داشته باشه آدم به این وقیحی و چندشی فکر نمیکنم مجرد مونده باشه تا به الان

میخواستم عکسشو بزارم سایت اطرافنش بفهمه چه آدم مزخرفیه آبروش بره 

حیف که نمیتونم ابرو کسیو ببرم منصرف شدم ....

ولی پر از حس خشم و انزجارم  امثال این چه مرگشونه؟

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوگر

غلط کرده مرتیکه هرزه

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕

منم یه بار یه مرده ۵۰ساله اومد بود تو دایرکتم میگفت من متاهلم خیلی سخت تو زندگیم کشیدم نیاز به یه نفر دارم محرم دردام بشه  درکم کنه باهام صحبت کنه 🤦🏼🤦🏼🤦🏼🤦🏼🤦🏼😎😎😎😎

گفتم بیا اینم شانس من انگار مشاور خانواده ام 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

هی‌ لاو‌ میی‌ گی وی‌ آاااااا🕺🏻

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  

به اموالشون مینازن البته تا وقتی که بعضی دخترامون با یکی همسن پدربزرگشون ازدواج میکنن فقط به خاطر پول و کمبود محبت امثال این آقا اصلا ازش همچین حرکتی بعید نیست 

متاهل و متعهد ❤️💍 همسرم همه ی دنیام❤️❤️

الکی هم گفته کارمند شرکت نفت. یعنی مثلااا خیلی پولداره😁

انگار تنها چیزی که میتونه بهش افتخار کنه همون کارمند بودنشه ‌..پشت میز عکس گرفته بود برا پروفایل 

بیوشم نوشته بود کارمندددد. تازه تو دایرکتم گفته بود  

بگو بیا اقاجون👍

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

من عاشق مردهای سن بالام 😟😂

از این سن بالا جذابای هالیوودی نبود عاشق نشو