2777
2789
عنوان

بی تعصب جواب بدید (لطفا زیر 18 نیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 26806 بازدید | 549 پست
چون الان اوضاع اقتصادی اینقدر داغونه ک خونه خریدن واسه آدمی ک کار و شغل هم داره سخته و ماشین هم گرون ...

راست میگی

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من با مورد اول ازدواج کردم و خوشبخت ترینم.البته خونه رو همون اول مامانش اینا دادن بهمون چندسال نشستیم

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه نیومد چی به ریسکش نمی ارزه.بعضی اوقات نمیاد، نکنید!

نمیدونم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

بستگی ب خودت و طرف داره اگر خیلی ارزش براش قائلی و دوستت داره و اونم قدر دانع و دوستت داره و واقعا م ...

قطعا اگر لاشی بود که فکرم نمی‌کرد بهش

اونم راحت نیست ولی اگه عشق باشه حداقل وقتی تو بغل عشقتی فارغ میشی از غم و مشکلات.

عشق کیلویی چنده

مگه با عشق نون شب نداشتن از یاد ادم میره

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

آدم ها تشنه محبت آن..دو بار ببره بیرون پیتزا بخره و مهربونم باشه..عشق هم میاد...البته باید به دلت بش ...

اینم حرفیه

نمیتونم جواب بدم چون بستگی به روحیات هرفرد داره . 

ممکنه شما همیشه دلت با اولی بمونه ولی کسی دیگه بی تفاوت فراموش کنه.

گزینه ۲ بهتره

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

دومی البته بعد از در ارتباط بودن و مطمئن شدن از اینکه با هم اوکیم

چرا 

بلههمسر منم هيچي نداشتولي تلاش داشت و هدا كمكمون كرد الان خداروشكر همه چي داريم

خوشبخت بمونید 

هیچکدوم

اگر مجبور به انتخاب باشید چی 

چرا

چون با کسی که دوسش داریو دوست داره ازدواج قشنگتره 

و واقعا اخلاق از همه چی مهمتره 

من به قربان خداچون که مرا غمگین دید بهر خوشحالی من در دلم انداخت تو را ...💜 برا خوب شدن حال مامانم یه صلوات میفرستی قشنگم😊اگه با نظرم مخالفی جواب نده خب.یکی از مهمترین ویژگی های آدمای امن اینه که دیگران نسبت به کلام وعمل او نگران نیستند.

اولی چی

اولی هرچقدرم دوستش داشته باشی، رفتارش با خانوادش خیلی باید برات مهم باشه 

اینکه چقدر احترام میذاره و یه موقع مطیعشون نباشه که بدبخت بشی

دعا کن آرامشمو به دست بیارم:)