2777
2789
عنوان

زهرا ها بیان

120 بازدید | 37 پست

خوشبختین؟

من اسمم زهراس

از بچگی تا ب الان درد کشیدم زجر کشیدم..هرکی اسمش زهراس مث منه

چندوقت این موضوع ذهنمو درگیر کرده بود اومدم ب چندنفر گفتم،گفتن هرچی زهرا هست درد کشیده و زجر کشیده هست

یعنی چیزایی تو زندگی از سرگذروندم ک برا هرکسی پیش نمیاد و دیدم درد مشترک هممونه هممون دردکشیده زجرکشیده ایم

یعنی همونایی هم ک فک میکنن درد کشیدن وقتی زندگی ماهارو میشنون میگن توچه زندگی و جون سختی داشتی

اگه‌امضامو‌میخونی‌میشه‌براسلامتی مادر و پدرم یه صلوات‌بفرستی❤
هرچی زهرا اطرافمه خرررر شانس هستن بخدا

فکر میکنی

همه ب منم همینو میگن

ولی عمق ماجرا ی چیزدیگس

پاره شدیم ما

من حتی طالع باز کردم گف بخاطر اسمته

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زهرا زن داداشم ملکه است برا خودش 

من زهرا نه چندان خوشبخت 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ننننهههه اینجور نیست من یه زهرا میشناسم اینقدر خوشبخته ک حد نداره اصلا این چیزا ب اسم نیس

نمیدونم

من هرچی دیدم مث خودم بدبخت بوده

فکر میکنیهمه ب منم همینو میگنولی عمق ماجرا ی چیزدیگسپاره شدیم مامن حتی طالع باز کردم گف بخاطر اسمته

اینا ک اطراف منن بخدا خوشبخت شدن..ت ازدواج...بچه...همچی..لامصبا..

تورو‌ نمیدونم...منم برا اسمم میگن عوض کن زندگیت بهتر کیشه..

زهرا زن داداشم ملکه است برا خودش من زهرا نه چندان خوشبخت

شاید صورتشو با سیلی سرخ نگه داشته

شایدم من اینجوری فکرمیکنم

ما پنج شیش تا زهرا داریم فقط یکیشون گرفتار بود مابقی هزار ماشاالله به زندگیشون 

غم تَحل زمونه وسته بارم *نصیب کس نبووه حال زارم *دلم چی اَوورِ تنگه دم پسینه *که افتونه گره سا ونده حالُم*** تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

شاید صورتشو با سیلی سرخ نگه داشتهشایدم من اینجوری فکرمیکنم

نه عزیزم از اون آدم های تو دار نیست واقعا خوشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.