2777
2789
عنوان

زهرا ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 37 پست
اینا ک اطراف منن بخدا خوشبخت شدن..ت ازدواج...بچه...همچی..لامصبا..تورو‌ نمیدونم...منم برا اسمم میگن ع ...

من اسممو دوست داشتم

اونقد مریضیای عجیب اتفاقات عجیب بلاهای عجیب از بچگی برام افتاد ک چندنفر گفتن بخاطر اسمته الانم باز مشکوک شدم ب مریضی بد باز رد شد ولی هنوز معلوم نیس چمه..مث چندسال پیش 

ی اتفاقات بدمیفته چندنفر گفتن طالع باز کن بازکردم گفتن بخاطر اسمته دیگه واقعا بدبین شدم میگم خدایا چرا برامن ب این سن و سال درگیر اینهمه بلا و مصیبت شدم

اگه‌امضامو‌میخونی‌میشه‌براسلامتی مادر و پدرم یه صلوات‌بفرستی❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما پنج شیش تا زهرا داریم فقط یکیشون گرفتار بود مابقی هزار ماشاالله به زندگیشون

بازم خداروشکر..خدا خوشبختیشون دوبرابر کنه

عزیزم ربطی ب اسم نداره خیلیا دیگه هم هستن با اسمای دیگه ممکنه احساس بدبختی کنن

اره شاید

ن اینا ک من دیدم ۱ کیلو طلا..خونه. دوتا ماشین..بچه پسر.. شوهر پولدار و‌خرشون..لباس چقدر بخرن هرماه.. ...

بازم خوبه فک کردم هرچی زهرائه بدبخته چون هرچی من دیدم همشون مث من پر از گرفتاری و غم و غصه بودن

زهرا ها عااالین زندگیشون

دعاکن برامنم عالی بشع🥲دعای نی نی سایتیا بگیره بخدا.شاید خدا ی نکاهی ب منم انداخت❤️

برو عالم..اگ‌گفت عوض کن

متاسفانه نمیشه باید از طریق دادگاه اقدام کنی..جمهوری اسلامیه دیگه...