2777
2789
عنوان

بچه ها واسه خواستگارم ازتون سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 55 پست
پس نظر قبلم رو پس میگیرماگه قرار مدار دارین اگه برگشت ادامه بدیننمیدونستم دارین عقد میکنید

دیگه بدتر . باز دوز پسر بره ادم میگه از اول چیزی نبوده کسی که مدام داره نظرش عوض میشه نمیشه بهش اعتماد کرد مرد باید سنگم بباره پا حرف اولش بمونه و وفادار باشه...

این بدردت نمیخوره اون دفعه هم اصلا شک نکن یکی بهتر پیدا کرده بوده که نشده باز برگشته الانم این جریان ...

گفت دست رو قرآن میزارم که هیچ جا بعد از تو نرفتم و فقط به خاطر شرایط مالی بوده 

وقتی خدافظی کرد بعدش سه بار اومد ما گفتیم نه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه بدتر . باز دوز پسر بره ادم میگه از اول چیزی نبوده کسی که مدام داره نظرش عوض میشه نمیشه بهش اعتم ...

نمیدونم گفتم یه موقع به نظر من اکتفا نکنه بزنه بهم

ولی نظرم رو تو پست اولم گفتم که همون اول باید رد میکرد

زنگ بزن بهش یا پیام بده بگو قصدت چیع از اینکارا اگه میخوای تمومش کنی خب بگو چرا منو بلاتکلیف گذاشتیی ...

خودمو کوچیک نمیکنم با‌این کار ؟

دلم میخاد خودش برگرده

آقا تورو خدا بخونیدش باید کامل میگفتم که جریان رو بفهمید🌸🌸

خوندم عزیزم❤️

راستش بنظر من حتی اگه ناراحت هم شده باشن نیازی نبوده که انقد ماجرا رو کش بدن و اینهمه محل نزارن اگه هنوز عقد نکردین حتما قضیه رو به خانوادت بگو در جریان باشن و خودت هم خیلی درموردش فکر کن 

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡
اتفاقا وقتی واسه اولین بار برگشت عصبانی شدم و گفتم وقتی شرایط ازدواج نداشتی بیخثد کردی اومدی جلوگفت ...

وا ....گفتی اگر شرایط ازدواج نداری پس چرا اومدی خواسگاری گفت بخدا نمیدونستم ازت خوشم میاد ؟ پس اومده بود چکار ؟ لابد موز بخوره🤣 ولش کن بابا این کیه دیگه ؟ بعد خودتم تاپیک میزنی و میری جاهای دیگه 🤭🙌

پس دلیل این پرنسس بازیای آقا چیه😐 حالا چه شما یه جایی کار نکنی چه کار کنی در ضمن فعلا عقدم‌نیستین ک ...

همه بهم میگن قهر کرده و پرنسس بازی در میاره

والا من حس میکنم میخاد گربه رو دم حجله بکشه که دیگه من چیزی ازش پنهان نکنم 

چون پدر مادرم میگن اگه میخاست تموم کنه زنگ میزد تموم میکرد

والا منم فکر میکنم ما که هنوز عقد نبودیم که انقدر ناراحت شده 

اما میگه ما قضیمون خیلی جدی بود باید به من میگفتی چرا منو غریبه دونستی

به نظر شما برمیگرده ؟ یا تموم میکنه

بعید میدونم ازش شوهر عاقل و فهمیده ای دربیادچند روزه قهره ناز نازی؟خانوادت چی میگن

تقریبا یک هفتس قهر کرده

پدر مادرم میگن بهش هیچ زنگ و پیامی نزن تا خودش پیداش بشه

و همگی میگن اگه تورو بخاد سر این مسئله نمیزاره بره 

شما نظرتون چیه

گفت دست رو قرآن میزارم که هیچ جا بعد از تو نرفتم و فقط به خاطر شرایط مالی بوده وقتی خدافظی کرد بعدش ...

ازین ادم برای شما شوهر در نمیاد بازم خود دانی ! جای دیگه نرفته پس کجا رفته بوده ؟ خوب مثل ادم‌متمدن میگفت عزیزم بخاطر خرید خونه فعلا باید عروسی عقب بندازیم همین دیگه این قایم‌موشکا چیه ؟ قابل اعتماد نیس هر کسیم به قران اعتقادی نداره با اعتقاد پاک خودت حرفشو باور نکن...

همه بهم میگن قهر کرده و پرنسس بازی در میارهوالا من حس میکنم میخاد گربه رو دم حجله بکشه که دیگه من چی ...

اره صددرصد قصدش اینه چشمتو بترسونه! که مثلا فردا چیزی ازم مخفی کنی میزارم میرم

ولی همچین مردایی رو دیدم که واقعاً وقتی کم‌میارن فقط میزارن میرن آبرو براشون مهم نیست

بنظرم قبل عقد بیشتر فک کن و دلیل این رفتارشم حتما جویا شو

حتما که برمیگرده ولی مهم برگشتنش نیست مهم اینه میخواد این رفتارو‌ادامه بده؟ یعنی تو قراره هرروز ترس رفتن و ول کردن آقا رو داشته باشی؟ پس آرامش چی میشه

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم  

چه بد

مگه بچس قهرمیکنه

ازینا نباشه حرفتون شد تو زندگی شب نیاد خونه؟ 

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی

خودمو کوچیک نمیکنم با‌این کار ؟دلم میخاد خودش برگرده

دقیقا خودتو کوچک میکنی یه چیزیم بالاتر . پس فردا بیاد تکون بخوری میگه خودت اومدی منت کشی من تصمیمو گرفته بودم روتو زمین ننداختم دلم برات سوخت اگرم برنگرده که واویلا اعتماد بنفس و شخصیتت له میشه ... 

بشین سنگین سر جات و نیومد که بهتر اومدم بگو به ادم یبار فرست میدن که اونم اشتباه بود ... برای همیشه خداحافظ و تمام... ایشالله بخت درست و حسابی ...