2777
2789
عنوان

زهرا ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 37 پست
بخدا ذره ای قیافه ندارن اینا ک دیدم فقطططط شانس

انگار بعضیا از همون اول خوش شانس بودن🥲

منم از این چیزا زیاد دیدم

طرف قبافه نداشتع شوهر کرده جلوش خم و راست میشه دستشو میبوسه سرتا پاشو طلا گرفته، خانواده دختره اه دربساط نداشتن جهاز دختره رو خریده..حالا بگی خوشگل بوده یا خوش هیکل؟اصلا بخدا من تو کارش مونده بودم😂البته اسمش زهرا نبود..واقعا بعضیا شانس دارن ب قول قدیمیا ک میگن پیشونی منو کجا میشونی

اگه‌امضامو‌میخونی‌میشه‌براسلامتی مادر و پدرم یه صلوات‌بفرستی❤
ن میگم بپرس اصلا شاید الکی فکر میکنیببین اونم‌ میگ عوض کن یا ن

نمیدونم شاید

برام دعا کن🥲مطمئنم خدا جواب میده

دعا کن منم روی خوشبختی رو ببینم مریضی و مصیبت ازم دورشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انگار بعضیا از همون اول خوش شانس بودن🥲منم از این چیزا زیاد دیدمطرف قبافه نداشتع شوهر کرده جلوش خم و ...

افرین با همه حرفات موافقم.. با چشام دیدم‌از نزدیک.. 

پیشونی من ببخشید ببخشید رو‌سنگ خلا نشست از اول😂

افرین با همه حرفات موافقم.. با چشام دیدم‌از نزدیک.. پیشونی من ببخشید ببخشید رو‌سنگ خلا نشست از اول😂

بخدا اون طرفی ک گفتم حتی بلد نبست چطوری حرف بزنه من و دخترخالم همبنجور خشکمون زده بود چطوری ی ادم اونقد خرپول و خوش قیافه رفت اینو گرف🤔 خداروشکر ک‌خوشبخته من واقعا خوشحالم

ولی با دخترخالم فک میکردیم مثلا چی باعث شده این انتخاب اون مرد باشه ایا سیاست داشته؟حتی بلد نیست حرف بزنه😕 خب کلی سوال پیش میاد بخاطر چه ویژگی..در اخر دخترخالم گف این کار دعایی کرده🤣وقتی ب جواب منطقی نمیرسید اعتقادش این بود حتما دعاکرفته طرف

بخدا اون طرفی ک گفتم حتی بلد نبست چطوری حرف بزنه من و دخترخالم همبنجور خشکمون زده بود چطوری ی ادم او ...

آره والا..مام اطرافمون داریک زهرا نیست ولی بد حرف میزنه بد قیافه اندام شانس ۱۰۰۰۰۰۰ چ شوهری کرد.. آره ی سریال دعا نویس میرن ک عاقبت نداره

آره والا..مام اطرافمون داریک زهرا نیست ولی بد حرف میزنه بد قیافه اندام شانس ۱۰۰۰۰۰۰ چ شوهری کرد.. آر ...

واقعا عاقبت نداره چه دعای خوب چه دعای بدش