2777
2789
عنوان

وااااااای از دست شوهرم دلم میخواد جیغ بکشم تا بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1400 بازدید | 77 پست
مگه نصف راهو نیومده؟ میخاد الان کجا بره؟ بگو من دلم تنگ شده (الکی)،مگه میشه نیای

وای اصلا دلم‌نمیخواد ببینمش 

خیلی خوب باهام رفتار میکنه اینجوریم باهاش حرف بزنم 

غلط کرده 

مادرش براش فرستاد دیگه 

خب خیلی خوبه، پس به شوهرت خبر بده بر نگرده

نه بابا برنمیگرده 

مطمئن بود ‌که من یکاری میکنم 

بخدا الان ممکنه تو ماشینم نشسته باشه و حرکت کرده باشه اینقد مطمئنه 

من خیلی بدبختم اونم میدونه 

البته حوصله جنگ اعصابشو بیشتر ندارم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بابا برنمیگرده مطمئن بود ‌که من یکاری میکنم بخدا الان ممکنه تو ماشینم نشسته باشه و حرکت کرده باشه ...

منم یکیم عین خودت، ولی برای ارامش روان خودمونم سده باید تحمل کنیم چاره ای نیست باز خوبه تایم کاریش جوریه یه مدت نمیبینیش

منم یکیم عین خودت، ولی برای ارامش روان خودمونم سده باید تحمل کنیم چاره ای نیست باز خوبه تایم کاریش ج ...

آره خداراشکر 

قبلا اینجوری نبودم خیلی دلتنگش میشدم 

خیلی سختم بود که نیستش

اواقعا اینقد شده سوهان روحم و میره رو مخم و کارای مذخرفش حسمو نسبت به خودش برگردوند 

الان فردا که رسید دیگه میره تو همون اتاقی که وسایلا و ابزاراشو میذاره تا شبی که بخواد دوباره برگرده سرکار 

یساعت با من نمیگذرونه احمق 

احتمالا دیگه داره میاد برا همون، خودتو ناراحت نکن عزیزم تو که مسئول بی مسئولیتی اون نیستی

جواب داد ولی تا خواستم بگم برات پول فرستادم قط کرد گوشیشو خاموش کرد 

خدا ازش نگذره 

هیچوقت نمیبخشمش 

ما خانوما باید یه جایی پا بذاریم روی دلمون و دست از مادری کردن برداریم

وقتی زنگ زد باید با یه لحن خنثی و بی‌هیجان می‌گفتی پول ندارم و نمیدونم که باید چکار کنی

آدم به این بزرگی باید یاد بگیره که پای عواقب تصمیمات هیجانیش بایسته

ما خانوما باید یه جایی پا بذاریم روی دلمون و دست از مادری کردن برداریموقتی زنگ زد باید با یه لحن خنث ...

عزیزم حالا که پولو براش زدم

فک کنم‌نمیدونه هنوز 

داشتم بهش میگفتم دستگاه جوش برا چیت بود دریل برا چیت بود گفت حوصله بحث تدارم‌گوشیشو خاموش کرد 

فک کنم نمیدونه هم پولو براش زدم‌

چون گفت مگه نگفتی تو خیابون بخواب همینجا میخوابم(من‌اینو نگفتم اصلا)

عزیزم حالا که پولو براش زدمفک کنم‌نمیدونه هنوز داشتم بهش میگفتم دستگاه جوش برا چیت بود دریل برا چیت ...

فدات شم من قصدم سرزنش شما نیست

من و برادرم زمان مجردیمون بعلت فوت والدینمون با همیدیگه زندگی می‌کردیم، دقیقا اونهم یک شخصیتی داشت که همیشه خشمگین، طلبکار و ناراضی بود، همیشه مسئولیت همه چیز با من بود اما همیشه هم بدهکار بودم. مشاورم کمکم کرد که یه جا این دور باطل رو بشکنم، باج ندم و کم‌کم برم دنبال زندگیم.

همسر شما هم با خشمش و قهرش( که اونهم یک نوع خاموش خشمه)داره شما رو کنترل می‌کنه، الان هم که پول رو جور کردی فکر نکن که سپاسگزار و آرومه، الان تازه طلبکاره که چرا همون اول جور نکردی و اعصابم رو خرد کردی!

دوستانه می‌گم فدات شم، روی خودت کار کن و حتما برای خودت پس‌انداز کن(منظورم پس‌انداز مشترک نیست).

فدات شم من قصدم سرزنش شما نیستمن و برادرم زمان مجردیمون بعلت فوت والدینمون با همیدیگه زندگی می‌کردیم ...

آره طلبکاره 

کاش واقعا خدایی باشه و حقشو بذاره کف دستش 

امشب از ته قلبم نفرینش میکنم