2777
2789
عنوان

وااااااای از دست شوهرم دلم میخواد جیغ بکشم تا بمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1460 بازدید | 77 پست
چقد خوب آفرین،کاش منم اینارو یاد میگرفتم😢

همه چیز با تعقل و تمرین درست میشه عزیزم

ما هیچی به هیچ‌کس بدهکار نیستیم، مطلقا هیچی.

اینکه یه رابطه‌ای دوستانه باشه و بر پایه یاری و همکاری باشه و توی موقعیت‌های مختلف دست هم رو بگیریم خیلی فرق می‌کنه با خودخواهی کردن و بقیه رو ندیده گرفتن و صرفا موقع نیاز طلبکارشون شدن.

من اون موقع‌ها یاد گرفتم که اگه عمیقا از درون خودم رو دوست داشته باشم(که واقعا کار سختیه) اجازه نمیدم هیچکس در هیچ جایگاهی من رو به ناحق تحت فشار روانی،مالی، جسمی یا…بذاره.

همه چیز با تعقل و تمرین درست میشه عزیزمما هیچی به هیچ‌کس بدهکار نیستیم، مطلقا هیچی.اینکه یه رابطه‌ای ...

آره راست میگی 

همسر من اینقد بد با من حرف زده و بد باهام رفتار میکنه و اینقد بهم شک داره و بدبینه که خودمم از خودم بدم میاد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو خیلی قوی هستی من نیستممن میترسم که یکی بفهمه با هم بحث داریم برای آبروی خانوادم برای آرامش خانواد ...

من از شما خیلی بزرگترم عزیزم

نزدیک چهل سالمه و مادر دوتا بچه‌م

زندگی قوی کرد من رو

من هم یه زمانی که مشاورم میگفت تو که داری خرج همه چیز رو میدی خب برو واسه خودت خونه جدا بگیر، اصلا جرأتش رو نداشتم که بقیه دوست و آشنا و فامیل متوجه شن من و داداشم با هم مشکل داریم، تا روز آخر هم جرأت نکردم رسما جدا شم و برم، الان خنده‌م می‌گیره به ترس اونروزا😂

مقصودم از حرفایی که بهت زدم این نبود که آتیشت رو تند کنم یا خدای‌نکرده دعوا راه بندازم، می‌خواستم با خودت فکر کنی بعنوان یک دختر تحصیلکرده و امروزی و راههایی رو پیدا کنی که با اونها بیشترین محافظت روانی، جسمی، عاطفی و…رو از خودت بکنی.

در مسیر خوددوستی واقعی که قرار بگیری، روابط یا درست میشن یا قطع میشن و تو برای هر دوی اینها جرأت و قدرت کافی رو خواهی داشت.

از دو چیز غافل نشو قشنگم: استقلال مالی و رشد شخصیتی به کمک یه مشاور حرفه‌ای